Πανελλαδικές – Κεραμέως: Παρακολουθούμε πολύ στενά την εξέλιξη της κάλυψης της ύλης

Κατηγορία: ΠΑΙΔΕΙΑ
Views: 225

Μιλώντας στην ΕΡΤ  η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων  κα. Κεραμέως και συγκεκριμένα, ερωτηθείσα αν θα υπάρξει πρόβλεψη στις Πανελλαδικές Εξετάσεις για τους μαθητές της Γ’ Λυκείου που ζουν στις κόκκινες περιοχές και συνεχίζουν την τηλεκπαίδευση,  απάντησε, ξεκινώντας με τη διευκρίνιση πως η ύλη προχωρά κανονικά στα παιδιά που κάνουν μαθήματα μέσω τηλεκπαίδευσης.

«Παρακολουθούμε κάθε εβδομάδα πού βρίσκεται η ύλη και σας διαβεβαιώ προτού κλείσει η χρονιά έχουμε μία πλήρη εικόνα του ποια ύλη ακριβώς έχει καλύψει κάθε σχολείο της χώρας» ανέφερε η υπουργός Παιδείας. Πρόκειται για μια διαδικασία, είπε, που γίνεται και ανεξαρτήτως πανδημίας.

«Ο στόχος μας είναι τα σχολεία να είναι ανοιχτά, προφανώς προστατεύοντας τη δημόσια και την ατομική υγεία» σημείωσε η Νίκη Κεραμέως και συνέχισε λέγοντας: «Παρακολουθούμε πολύ στενά την εξέλιξη της κάλυψης της ύλης και σε κάθε περίπτωση, πριν από το τέλος της χρονιάς έχουμε συνολική εικόνα και με βάση αυτή τη συνολική εικόνα επιλέγονται και τα θέματα» για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

 

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Επίθεση με τρικάκια στο γραφείο της Ν. Κεραμέως
Προηγούμενο άρθρο
Ιδιοκτήτες ακινήτων: Ποιοι πρέπει να σπεύσουν στο Taxisnet έως 15 Φεβρουαρίου
Μενού