Πελώνη: Πρωτοφανής η κακοκαιρία – Τι θα γίνει με απουσίες στην τηλεκπαίδευση

Κατηγορία: ΠΑΙΔΕΙΑ
Views: 198

Η αναβολή των εμβολιασμών στην Αττική έγινε για να μην ταλαιπωρηθεί κανείς, θα υπάρξει ενημέρωση για το επαναπρογραμματισμό των ραντεβού, είπε στην ΕΡΤ η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, η οποία απήθυνε έκκληση για αποφυγή των μετακινήσεων. Η κ. Πελώνη αναφέρθηκε και στα προβλήματα με τις διακοπές ρεύματος, λέγοντας πως δεν τίθεται ζήτημα απουσιών για τα παιδιά που δεν θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν λόγω των προβλημάτων στην ηλεκτροδότηση.

Όπως είπε αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται να υπάρχουν άλλες περιοχές στην Ελλάδα που να χρειάζεται αναβολή των εμβολιασμών και πως μετά την ευρεία σύσκεψη στην Πολιτική Προστασία θα υπάρξουν ειδικές ανακοινώσεις.

Ο επαναπρογραμματισμός των ραντεβού είναι μια αναστάτωση για το σύστημα, αλλά θα βρεθεί ο τρόπος από τον μηχανισμό ώστε να μην χαθούν δόσεις. Σε κάθε περίπτωση θα γίνουν ανακοινώσεις και το απόγευμα από τον κ. Θεμιστοκλέους, είπε. Έκανε λόγο για πρωτοφανή κακοκαιρία και χαρακτήρισε σωστή την απόφαση για το κλείσιμο της εθνικής οδού χθες ώστε να μην υπάρξουν εγκλωβισμένοι οδηγοί.

Για τις διακοπές στην ηλεκτροδότηση είπε ότι στην Αττική εντοπίζονται κυρίως στα βόρεια λόγω πτώσεων δέντρων και σπασμένων στύλων πως επιχειρούν συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ και συνεργεία κλαδεμάτων ώστε να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα. Από χθες γίνεται μεγάλος αγώνας για την αποκατάσταση των βλαβών, είπε.

Για το ζήτημα της τηλεκπαίδευσης και τι θα γίνει με τις απουσίες σε περίπτωση αδυναμίας παρακολούθησης των μαθημάτων λόγω διακοπών ρεύματος, είπε πως σε τέτοια περίπτωση προφανώς δεν τίθεται ζήτημα απουσιών.

 

Μενού