Καταγραφή ύλης μαθημάτων Γυμνασίου, Α΄, Β΄ τάξεων Γενικού και Επαγγελματικού Λυκείου

Κατηγορία: ΠΑΙΔΕΙΑ
Views: 237

Με απόφαση της Υφυπουργού Παιδείας Ζ. Μακρή γνωστοποιείται πως έχει ενεργοποιηθεί στο ΠΣ myschool η λειτουργικότητα με θέμα: «Καταγραφή της Ύλης των Μαθημάτων Γυμνασίου, Γενικού και Επαγγελματικού Λυκείου» με την οποία υποχρεωτικά θα καταχωριστεί η διδακτέα ύλη.

Οι Διευθυντές/τριες των Γυμνασίων, ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ. είναι υπεύθυνοι για την καταχώριση της ύλης που έχει διδαχθεί στο σχολείο τους (μέσω της σχετικής καρτέλας που υπάρχει στο ΠΣ myschool στη διαδρομή ΣΧΟΛΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ àΠαρακολούθηση και Συντονισμός της Ύλης των Μαθημάτων) και την οριστικοποίησή της:

α) από 08-03-2021 έως και 18-03-2021 και

β) από 08-04-2021 έως και 19-04-2021.

Οι Διευθυντές/τριες Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης παρακολουθούν και εποπτεύουν την καταγραφή της ύλης των Σχολικών Μονάδων αρμοδιότητάς τους.

Σας διαβιβάζουμε πίνακα excel, που περιλαμβάνει τα μαθήματα στα οποία θα γίνει η καταχώριση της ύλης καθώς και τον τρόπο καταγραφής και το Εγχειρίδιο Χρήσης Πύλης myschool.

Σε περίπτωση που λειτουργεί παραπάνω από ένα τμήμα ανά τάξη, θα πρέπει να καταγράφεται η ελάχιστη ύλη.

Το έγγραφο σε μορφή doc 

To εγχειρίδιο χρήσης πύλης του myschool 

Καταγραφή ύλης Γυμνάσιο και ΓΕΛ  ΕΠΑΛ σε μορφή xls 

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Ένταξη των άνεργων γυναικών θυμάτων έμφυλης και ενδοοικογενειακής βίας στο βελτιωμένο πρόγραμμα απασχόλησης ευπαθών κοινωνικών ομάδων του ΟΑΕΔ
Προηγούμενο άρθρο
Λειτουργία Μουσικών Σχολείων (ΦΕΚ)
Μενού