Συνάντηση του Υφυπουργού Παιδείας και του Προέδρου της ΕΘΑΑΕ με τον πρύτανη του ΠΑΔΑ 

Κατηγορία: ΠΑΙΔΕΙΑ
Views: 171

Με αφορμή την συμπλήρωση 3 χρόνων από την ίδρυση του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής (ΠΑΔΑ), πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Υφυπουργού Παιδείας κ. Άγγελου Συρίγου με τον κ. Περικλή Μήτκα, πρόεδρο ΕΘΑΑΕ και τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, κ. Παναγιώτη Ε. Καλδή στο γραφείο του Προέδρου.

Το ΠΑΔΑ αξιοποίησε καλές πρακτικές των τριών ιστορικών και δυναμικών ιδρυμάτων εκπαίδευσης και έρευνας της Αττικής, από όπου προήλθε, του ΤΕΙ Αθήνας, του ΑΕΙ Πειραιά ΤΤ και της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας.

Ο Υφυπουργός Παιδείας δήλωσε σχετικά: «Εύχομαι το ΠΑΔΑ να συνεχίσει την ανοδική του πορεία και να αποτελέσει παράδειγμα στον χώρο της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, συμβάλλοντας στην αναγκαία βελτίωση της σύνδεσής της με την αγορά εργασίας προσφέροντας εξαιρετικές προοπτικές στις επαγγελματικές επιδιώξεις των αποφοίτων του. Η χώρα μας έχει ανάγκη να επενδύει στους ανθρώπους, στην καινοτομία στο χώρο της εκπαίδευσης και της έρευνας και στις ευρείες εφαρμογές ψηφιακού μετασχηματισμού»

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Οι διαστάσεις του ασφαλιστικού και δημογραφικού ζητήματος και τα βασικά χαρακτηριστικά της μεταρρύθμισης των επικουρικών συντάξεων
Προηγούμενο άρθρο
Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και Εθνικής Αρχής Διαφάνειας
Μενού