Τοποθέτηση προσωρινών Διευθυντών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας και Θεσπρωτίας

Κατηγορία: ΠΑΙΔΕΙΑ
Views: 327

Το Υπουργείο Παιδείας με σχετικό έγγραφο που εξέδωσε ανακοινώνει την τοποθέτηση στις αντίστοιχες θέσεις Διευθυντών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας και Θεσπρωτίας τους παρακάτω εκπαιδευτικούς, προσωρινούς Διευθυντές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας και Θεσπρωτίας,  ως εξής:

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

158032 ΚΟΣΙΩΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΕ84 Δ/ΝΣΗ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

165860 ΤΣΙΑΚΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΕ02 Δ/ΝΣΗ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Οι προσωρινοί Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης τοποθετούνται έως την επιλογή και τοποθέτηση νέων Διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης .

Οι προσωρινοί Διευθυντές Εκπαίδευσης, για όσο διάστημα ασκούν τα καθήκοντά τους, λαμβάνουν το σύνολο των επιδομάτων που προβλέπονται από τις κείμενες διατάξεις για τους Διευθυντές Εκπαίδευσης.

Οι προσωρινοί Διευθυντές Εκπαίδευσης, όταν δεν υπάρχουν, απουσιάζουν ή κωλύονται, αναπληρώνονται στα καθήκοντά τους κατά τα οριζόμενα στην περ. β) του άρθρου 33 του ν. 4547/2018.

Οι τοποθετούμενοι προσωρινοί Διευθυντές Εκπαίδευσης υποχρεούνται να αναλάβουν υπηρεσία εντός πέντε (5) ημερών. Στελέχη της εκπαίδευσης που αναλαμβάνουν υπηρεσία ως προσωρινοί Διευθυντές Εκπαίδευσης, θεωρούνται αυτοδίκαια παραιτηθέντες από τη θέση στελέχους που κατέχουν.

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά το σχετικό έγγραφο

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Εγκύκλιος: Εκδηλώσεις για την Επέτειο της Εθνικής Εορτής της 25ης Μαρτίου
Προηγούμενο άρθρο
ΥΠΑΙΘ: Απάντηση στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τις συμβάσεις της τηλεκπαίδευσης
Μενού