Αποσπάσεις Εκπαιδευτικών στo ΥΠΑΙΘ (Κεντρική Υπηρεσία)

Κατηγορία: ΠΑΙΔΕΙΑ
Views: 200

Αποσπάσεις Εκπαιδευτικών στo ΥΠΑΙΘ (Κεντρική Υπηρεσία)

Ανανέωση Απόσπασης Εκπαιδευτικών στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (Κεντρική Υπηρεσία) και στη Γενική Γραμματεία Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Δια Βίου Μάθησης και Νεολαίας για το σχολικό έτος 2021 – 2022.

Ανανέωση Απόσπασης Εκπαιδευτικών στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (Κεντρική Υπηρεσία) οι οποίοι υπηρετούν ως στελέχη εκπαίδευσης και επανατοποθέτησή τους σε θέσεις Προϊσταμένων Διευθύνσεων.

Νέα Απόσπαση Εκπαιδευτικών στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (Κεντρική Υπηρεσία) και στη Γενική Γραμματεία Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Δια Βίου Μάθησης και Νεολαίας για το σχολικό έτος 2021 – 2022.

Απόσπαση Εκπαιδευτικών κλάδου Πληροφορικής στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (Κεντρική Υπηρεσία) για το σχολικό έτος 2021 – 2022.

Απόσπαση Εκπαιδευτικών κλάδων ΠΕ04.01, ΠΕ03, ΠΕ78, ΠΕ80, ΠΕ81, ΠΕ82, ΠΕ83, ΠΕ84, ΤΕ02.02 στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (Κεντρική Υπηρεσία) για το σχολικό έτος 2021 – 2022.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Ν. Κεραμέως: Παρουσίαση στο Υπουργικό Συμβούλιο του νομοσχέδιου για την αναβάθμιση του σχολείου και την ενδυνάμωση των εκπαιδευτικών
Προηγούμενο άρθρο
Πρόσκληση σε διάλογο σχετικά με το επερχόμενο Νομοσχέδιο ΥΠΑΙΘ για την Αναβάθμιση του Σχολείου και την Ενδυνάμωση των Εκπαιδευτικών
Μενού