Μετατάξεις εκπαιδευτικών

Κατηγορία: ΠΑΙΔΕΙΑ
Views: 228

από κλάδο σε κλάδο της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, από κλάδους της Πρωτοβάθμιας σε κλάδους της Δ/θμιας Εκπαίδευσης, από κλάδους της Δ/θμιας Εκκλησιαστικής σε κλάδους της Δ/θμιας Εκπαίδευσης και από μέλος Ε.Ε.Π. της Ειδικής Αγωγής σε κλάδο της Δ/θμιας Εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2021-2022.

Με δημοσίευση της απόφασης από το  ΥΠΑΙΘ μετατάσσονται εκπαιδευτικοί σε κενές οργανικές θέσεις κλάδων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ύστερα από αίτησή τους και τοποθετούνται στις περιοχές που αναγράφονται δίπλα στο όνομά τους.

  • Οι εκπαιδευτικοί που μετατάσσονται σε ανώτερο κλάδο, θα πρέπει να επανακαταταγούν βαθμολογικά και μισθολογικά στους αντίστοιχους βαθμούς και τα κλιμάκια της κατηγορίας στην οποία μετατάσσονται.
  • Οι υπόλοιποι εκπαιδευτικοί μετατάσσονται με τον βαθμό και το Μ.Κ. που κατέχουν

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό ΦΕΚ 

Δείτε ΕΔΩ την Υπουργική Απόφαση 

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Συμπληρωματικές αποσπάσεις, ανακλήσεις, τροποποιήσεις και διορθώσεις αποσπάσεων Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ για το διδακτικό έτος 2021-2022
Προηγούμενο άρθρο
Μόνιμοι διορισμοί 1.521 εκπαιδευτικών σε κενές οργανικές θέσεις σχολείων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης, από τους τελικούς αναμορφωμένους πίνακες κατάταξης της Προκήρυξης 2ΓΕ/2019 του ΑΣΕΠ
Μενού