Ανακοίνωση για τις Εξετάσεις Πιστοποίησης Επαγγελματιών οι οποίοι δεν διαθέτουν αναγνωρισμένο επαγγελματικό τίτλο της ειδικότητας ”Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας” 6ης Περιόδου 2022

Κατηγορία: ΠΑΙΔΕΙΑ
Views: 625


Ο Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) σε συνεργασία με το Κέντρο Μελετών Ασφάλειας (ΚΕ.ΜΕ.Α.) ανακοινώνουν το πρόγραμμα εξετάσεων Πιστοποίησης Επαγγελματιών οι οποίοι δεν διαθέτουν αναγνωρισμένο επαγγελματικό τίτλο της ειδικότητας «Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας», της 6ης εξεταστικής περιόδου 2022, ως εξής:

  • Περίοδος Ημερομηνίες υποβολής αιτήσεων και σχετικών δικαιολογητικών: 14/11/2022 έως 21/11/2022
  • Ημερομηνίες διεξαγωγής των εξετάσεων: 10-11/12/2022 ή/και 17-18/12/2022

    Δικαίωμα υποβολής αίτησης για τη συμμετοχή στις Εξετάσεις Πιστοποίησης έχουν όσοι επαγγελματίες δεν διαθέτουν αναγνωρισμένο επαγγελματικό τίτλο της ειδικότητας «Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας».
    Για τις ειδικότερες λεπτομέρειες συμμετοχής των υποψηφίων στις εξετάσεις, λαμβάνοντας υπ’ όψιν και τους περιορισμούς που τίθενται από τα επιδημιολογικά δεδομένα, θα υπάρχει νεότερη ανακοίνωση για την ενημέρωση των υποψηφίων στις ιστοσελίδες των συναρμόδιων Φορέων Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. και ΚΕ.ΜΕ.Α..
    Επιπρόσθετα επισημαίνεται ότι η προσωποποιημένη ενημέρωση των υποψηφίων, για τον τόπο και την ημερομηνία εξέτασης, θα πραγματοποιείται με αποστολή μηνύματος (SMS) στον αριθμό κινητού τηλεφώνου που θα δηλώσουν στην αίτησή τους για συμμετοχή στις εξετάσεις, ως εκ τούτου υπογραμμίζεται η σημασία της ορθής συμπλήρωσης του συγκεκριμένου πεδίου στην Αίτηση Συμμετοχής.
    Οι υποψήφιοι των Εξετάσεων Πιστοποίησης επαγγελματιών, οι οποίοι δεν διαθέτουν αναγνωρισμένο επαγγελματικό τίτλο της ειδικότητας «Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας» μπορούν να έχουν πρόσβαση στα ισχύοντα Θέματα των Εξετάσεων Πιστοποίησης της
    ειδικότητας «Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας» πατώντας εδώ.
    Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην 6 η εξεταστική περίοδο του 2022, όπως αναγράφεται στον παρακάτω πίνακα, θα πρέπει να ακολουθήσουν την παρακάτω διαδικασία.

Τα Ελληνικά Κέντρα Δια Βίου Μάθησης ΕΛ.ΚΕ.ΔΙ.Μ. σας παρέχουν τη δυνατότητα απόκτησης πιστοποίησης Security και κρατικής επαγγελματικής άδειας, με ολοκληρωμένο σύστημα τηλεκατάρτισης.

Οικονομικά και σύγχρονα, με την πιο αποτελεσματική εκπαιδευτική μέθοδο. Παρακολουθήστε τα απαραίτητα μαθήματα εξ’ ολοκλήρου από τον Υπολογιστή σας και προετοιμαστείτε για την επιτυχία σας, στις κρατικές εξετάσεις που διοργανώνει το ΚΕΜΕΑ και ο ΕΟΠΠΕΠ.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.


Μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα.


Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο elearn.elkedim@gmail.com ή στο τηλέφωνο 210 7101894.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
ΑΣΕΠ-6Ε/2021: Βγήκαν οι αρχικοί πίνακες
Προηγούμενο άρθρο
Πρόγραμμα απασχόλησης 3.220 νέων ηλικίας 30 έως 45 ετών
Μενού