Ξεκίνησε η υποβολή των αιτήσεων για τις εξετάσεις πιστοποίησης αποφοίτων ΙΕΚ και ΣΕΚ

Κατηγορία: ΠΑΙΔΕΙΑ
Views: 294

Ξεκίνησε κανονικά η υποβολή των αιτήσεων για τις εξετάσεις πιστοποίησης αποφοίτων ΙΕΚ και ΣΕΚ την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου, διαδικασία η οποία θα ολοκληρωθεί στις 20 Δεκεμβρίου – προσοχή! τελευταία ημέρα πληρωμής παραβόλων είναι η 19η Δεκεμβρίου.

 Για τη διευκόλυνση της διαδικασίας και την ορθή υποβολή της αίτησης τους, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι απόφοιτοι ΙΕΚ-ΣΕΚ να ενημερώνονται από τις αναλυτικές οδηγίες που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π., στην ενότητα που αφορά τις “ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΙΕΚ“, διαβάζοντας προσεκτικά το πλούσιο και λεπτομερές συνοδευτικό υλικό πληροφοριών και ειδικότερα τα σημεία:

  1.  ΑΙΤΗΣΗ ΙΕΚ – ΣΕΚ – ΒΗΜΑΤΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ
  2.  ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΙΕΚ – ΣΕΚ (με πλήρη περιγραφή των ενεργειών και των διαδικασιών που πρέπει να κάνουν οι υποψήφιοι ανά βήμα και αντίστοιχο σχετικό υλικό εικόνων προς διευκόλυνσή τους).
  3.  ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ (οι οποίες καλύπτουν τις απορίες τους, καθώς και όλα τα πιθανά ζητήματα που μπορεί να αντιμετωπίσουν).
  4.  ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ “Εκπαιδευτής Υποψήφιων Οδηγών Αυτοκινήτων και Μοτοσυκλετών (Ε.Υ.Ο.Α.Μ.)” (με πλήρη περιγραφή των ενεργειών και των διαδικασιών που πρέπει να κάνουν οι υποψήφιοι ανά βήμα καθώς και αντίστοιχο σχετικό υλικό εικόνων προς διευκόλυνσή τους).

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Πλεύρης: Επιστρέφουν οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί στην εργασία τους
Προηγούμενο άρθρο
5 Δεκεμβρίου ξεκινά η προπληρωμή επιδομάτων, παροχών και Δώρου Χριστουγέννων από τη ΔΥΠΑ
Μενού