Προκήρυξη Πανελλήνιων Αγώνων Άρσης Βαρών και Υδατοσφαίρισης Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων (ΓΕ.Λ. & ΕΠΑ.Λ.) σχολικού έτους 2022-2023

Κατηγορία: ΠΑΙΔΕΙΑ
Views: 250

Προκήρυξη Πανελλήνιων Αγώνων Άρσης Βαρών Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων (ΓΕ.Λ. & ΕΠΑ.Λ.) σχολικού έτους 2022-2023

Η Διεύθυνση Φυσικής Αγωγής της Γενικής Διεύθυνσης Σπουδών Π.Ε. και Δ.Ε. του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών (Ε.Ο.Α.Β.) προκηρύσσει τους Πανελλήνιους Αγώνες Άρσης Βαρών μαθητών και μαθητριών ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ. Ελλάδας, σχολικού έτους 2022-2023.

Η διοργάνωση των ανωτέρω αγώνων ανατίθεται στην Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων (Ο.Ε.Σ.Α.Δ.) της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών (Ε.Ο.Α.Β.) και θα διεξαχθούν την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023, στο Β΄ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης Πιερίας, σύμφωνα με τους επίσημους κανονισμούς του αθλήματος.

Η προκήρυξη ΕΔΩ

Υπόδειγμα προς συμπλήρωση για τα σχολεία ΕΔΩ

Η υπεύθυνη δήλωση ΕΔΩ

Προκήρυξη Πανελλήνιων Αγώνων Υδατοσφαίρισης Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων (ΓΕ.Λ.& ΕΠΑ.Λ.), σχολικού έτους 2022-2023

Επίσης, προκηρύσσονται οι Πανελλήνιοι Αγώνες Υδατοσφαίρισης μαθητών και μαθητριών Γενικών και Επαγγελματικών
Λυκείων (ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ.) Ελλάδας, σχολικού έτους 2022-2023.

Η διοργάνωση των ανωτέρω αγώνων ανατίθεται στην Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων (Ο.Ε.Σ.Α.Δ.) της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας σε συνεργασία με την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας (Κ.Ο.Ε.) και η τελική φάση θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους επίσημους κανονισμούς του αθλήματος την Πέμπτη 4 και την Παρασκευή 5 Μαΐου 2023, στην πόλη της Πάτρας Αχαΐας στο Εθνικό Κολυμβητήριο «Α.Πεπανός».

Η προκήρυξη ΕΔΩ

Υπόδειγμα προς συμπλήρωση για τα σχολεία ΕΔΩ

Η υπεύθυνη δήλωση ΕΔΩ

Μενού