Εξετάσεις ΙΕΚ – Ενημέρωση για τόπο εξέτασης

Κατηγορία: ΠΑΙΔΕΙΑ
Views: 215

Για όλες τις ειδικότητες που εξετάζονται το Σάββατο 8 Απριλίου 2023 δείτε εδώ (λιστα ειδικοτήτων)

  • · Οι εξετάσεις του Θεωρητικού Μέρους (γραπτή δοκιμασία) θα διενεργηθούν σε όλες τις πόλεις στις 11.00 -14.00. Παρακαλούνται οι εξεταζόμενοι να βρίσκονται 1 ώρα νωρίτερα στα εξεταστικά κέντρα.

Αν κι εσύ επιθυμείς να συμμετάσχεις απευθείας στη διαδικασία εξετάσεων πιστοποίησης Εκπαιδευτικής Επάρκειας του ΕΟΠΠΕΠ, αλλά δεν διαθέτεις την απαιτούμενη εκπαιδευτική εμπειρία (150 ώρες) σε ενήλικες, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιώς υλοποιεί  ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ», ΓΙΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΟΠΠΕΠ. 

Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία των Ελληνικών Κέντρων Δια Βίου Μάθησης στο τηλέφωνο: 2107101894

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ΕΔΩ και άμεσα εκπρόσωπός μας, θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω στο τηλέφωνο 210 7101894.

Αναλυτικά για τις ώρες εξετάσεων ΜΟΝΟ του ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΜΕΡΟΥΣ θα υπάρξει ενημέρωση στο σύνδεσμο https://pistop.eoppep.gr/eop_c0062.php αφού συμπληρωθούν τα στοιχεία , σύμφωνα με τις οδηγίες της εφαρμογής ή από τα εξεταστικά κέντρα δείτε εδώ τη λίστα.

Λόγω τεχνικού προβλήματος που παρουσίασε η εφαρμογή, να λάβετε υπόψη τις ώρες του θεωρητικού μέρους που αναφέρονται στην ανακοίνωση παραπάνω.

Οι υποψήφιοι των επόμενων ημερών θα ενημερωθούν με νεώτερη ανακοίνωση για τις ώρες εξέτασης του Πρακτικού μέρους.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
“Πρεμιέρα” σήμερα για τις ρυθμίσεις των 72 και 120 δόσεων
Προηγούμενο άρθρο
Τοποθέτηση συμβούλων εκπαίδευσης
Μενού