Δημοτικά Σχολεία: Λήξη διδασκαλίας μαθημάτων σχολικού έτους 2022-2023

Κατηγορία: ΠΑΙΔΕΙΑ
Views: 6K

Την ημέρα λήξης των μαθημάτων, 15 Ιουνίου 2023 ημέρα Πέμπτη, χορηγούνται οι Τίτλοι Προόδου και αντίγραφα Τίτλων Σπουδών, σύμφωνα με εγκύκλιο του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Επίσης την ίδια ημέρα αποστέλλονται οι Τίτλοι Σπουδών των μαθητών/τριών της ΣΤ’ τάξης για την εγγραφή τους στα Γυμνάσια.

Έκδοση Τίτλων Σπουδών και Τίτλων Προόδου

Προκειμένου οι Διευθυντές/τριες και οι Προϊστάμενοι/ες των Δημοτικών Σχολείων να διευκολυνθούν στην έκδοση των απαραίτητων Τίτλων Προόδου για την προαγωγή των μαθητών/τριών στην επόμενη τάξη και των Τίτλων Σπουδών για την εγγραφή των μαθητών/τριών στο Γυμνάσιο,   στο πληροφοριακό σύστημα myschool έχουν αναρτηθεί οι Τίτλοι Προόδου για τις τάξεις Α ́ έως και Ε’ και οι
          
Τίτλοι Σπουδών για την τάξη ΣΤ’. Οι διαδρομές που πρέπει να ακολουθήσουν οι Διευθυντές/τριες – οι Προϊστάμενοι/ες για να εκτυπώσουν τους εν λόγω τίτλους, είναι οι ακόλουθες: Αναφορές -> Αναφορές Μαθητών -> Έντυπα, Βεβαιώσεις, Τίτλοι -> Τίτλος Προόδου (για Τάξεις Α-Ε) (Υπόδειγμα 5ο παράρτημα ΙΙ, του Π.Δ. 79/ 2017 (Α ́109).

Αναφορές -> Αναφορές Μαθητών -> Έντυπα, Βεβαιώσεις, Τίτλοι -> Τίτλος Σπουδών (για Τάξη ΣΤ’) (Υπόδειγμα 6ο παράρτημα ΙΙ, του Π.Δ. 79/2017 (Α ́109).

πηγή: esos.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Αποτελέσματα Εξετάσεων Πιστοποίησης 1ης Περιόδου 2023 των Επαγγελματιών, οι οποίοι δεν διαθέτουν αναγνωρισμένο επαγγελματικό τίτλο της ειδικότητας «Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας»
Προηγούμενο άρθρο
Απόψε η απόφαση του Αρείου Πάγου για τα κόμματα που θα συμμετάσχουν στις εκλογές της 21ης Μαΐου
Μενού