Freestudies learn English

Ανακοίνωση αποτελεσμάτων εξετάσεων πιστοποίησης των αποφοίτων του μεταλυκειακού έτους – τάξη μαθητείας των ΕΠΑ.Λ. της 1ης περιόδου 2024 και ΕΠΑ.Σ. Μαθητείας της Δ.ΥΠ.Α. – 2η περίοδος 2024

Κατηγορία: ΠΑΙΔΕΙΑ
Views: 129

Ανακοίνωση αποτελεσμάτων εξετάσεων πιστοποίησης των αποφοίτων του μεταλυκειακού έτους – τάξη μαθητείας των ΕΠΑ.Λ. της 1ης περιόδου 2024 και πιστοποίησης επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης των αποφοίτων ΕΠΑ.Σ. Μαθητείας της Δ.ΥΠ.Α. – 2η περίοδος 2024

Ο Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) ανακοινώνει τα αποτελέσματα των Εξετάσεων Πιστοποίησης των Αποφοίτων του Μεταλυκειακού Έτους – Τάξη Μαθητείας των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑ.Λ.) 1ης περιόδου 2024.

Επιτυχόντες είναι όσοι έχουν επιτύχει και στα δύο μέρη των εξετάσεων, στο Θεωρητικό και στο Πρακτικό μέρος.

Στους επιτυχόντες χορηγείται Πτυχίο Επαγγελματικής Ειδικότητας Εκπαίδευσης και Κατάρτισης επιπέδου 5 του Εθνικού Πλαισίου Προσόντων, καθώς και Βεβαίωση Πιστοποίησης.

Για τον τρόπο παραλαβής των Πτυχίων και των Βεβαιώσεων Πιστοποίησης θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση.

Σημειώνεται ότι όσοι δεν ολοκλήρωσαν επιτυχώς ένα από τα δύο μέρη των εξετάσεων (Θεωρητικό ή Πρακτικό) θα πρέπει να προσέλθουν σε εξετάσεις στο μέρος αυτό, κατά την επόμενη εξεταστική περίοδο.

Η αναζήτηση των αποτελεσμάτων πραγματοποιείται μέσω της εφαρμογής epal.eoppep.gr.

Επίσης, αναρτήθηκε η ειδική εφαρμογή «Aναζήτηση των αποτελεσμάτων των εξετάσεων πιστοποίησης επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης των αποφοίτων ΕΠΑ.Σ. και Π.ΕΠΑ.Σ. Μαθητείας της Δ.ΥΠ.Α.», στην ιστοσελίδα του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π., (πατήστε εδώ) ώστε να μπορεί εύκολα και άμεσα ο κάθε υποψήφιος εξεταζόμενος της 2ης περιόδου του 2024, των αποφοίτων Επαγγελματικών Σχολών (ΕΠΑ.Σ.) Μαθητείας της ΔΥΠΑ να ενημερωθεί για τον τελικό βαθμό και το αποτέλεσμα της εξέτασης της ειδικότητας στην οποία συμμετείχε.

Η έκδοση των Πτυχίων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης επιπέδου 3, στο Εθνικό Πλαίσιο Προσόντων, θα γίνεται ηλεκτρονικά μέσω ειδικής εφαρμογής στον ιστότοπο του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.

Θα ακολουθήσει ενημέρωση σχετικά με την χορήγηση των Πτυχίων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης επιπέδου 3 το επόμενο διάστημα.

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος κα Ρεμπούτσικα Γεωργία θα ήθελε για ακόμα μια φορά να τονίσει ότι κύριο μέλημα του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. είναι η άμεση έκδοση αποτελεσμάτων αλλά και ο προγραμματισμός εξετάσεων πιστοποίησης προς εξυπηρέτηση πάντα όσων αναμένουν εξετάσεις πιστοποίησης του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Προσωρινοί πίνακες για τους 27 Βρεφονηπιακούς Σταθμούς της ΔΥΠΑ
Προηγούμενο άρθρο
Πρόσκληση υποψήφιων εκπαιδευτικών Γενικής Εκπαίδευσης για την υποβολή δικαιολογητικών (1ΓΤ/2024 και 2ΓΔ/2024 Προκηρύξεων)
Μενού