3000 Θέσεις Εργασίας για Εφοριακούς στο βάθος της τριετίας – 730 Θέσεις Εργασίας μέσα στο 2016

Κατηγορία: ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Views: 123

efori-xartiaΠριν από λίγες μέρες πραγματοποιήθηκε συνάντηση της ΠΟΕ-ΔΟΥ με τον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων κ. Πιτσιλή με βασικό θέμα την προτεραιοποίηση των υποθέσεων ελέγχου και των εισαγγελικών παραγγελιών. Ανάμεσα στα αιτήματα που τέθηκαν στον Γενικό Γραμματέα ήταν και η πρόσληψη 3.000 νέων εφοριακών.

Από την πλευρά του ο Γενικός Γραμματέας δήλωσε ότι στόχος της Γενικής Γραμματείας Δημόσιοων Εσόδων που από 1.1.2017 θα είναι Ανεξάρτητη Αρχή είναι να γίνουν 3.000 προσλήψεις σε βάθος τριετίας.

Μάλιστα πριν από λίγο καιρό το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης ενέκρινε το αίτημα του υπουργείου για τηνκάλυψη 730 Ελεγκτών Εφοριακών και πτυχιούχων Πληροφορικής στη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων. Οι θέσεις θα καλυφθούν σταδιακά και πιθανότατα μετά από γραπτό διαγωνισμό, ενώ οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν υψηλού επιπέδου προσόντα.

Μεταξύ αυτών, περιλαμβάνονται διδακτορικό δίπλωμα στο γνωστικό αντικείμενο της θέσης, αλλά και εμπειρία στο Φορολογικό Δίκαιο, στην Πολιτική Δικονομία, στο Αστικό Δικονομικό Δίκαιο, στην Ελεγκτική ή στη Λογιστική και Χρηματοοικονομική. Δεκτοί θα γίνουν επίσης υποψήφιοι με μεταπτυχιακό τίτλο στα συγκεκριμένα γνωστικά αντικείμενα.

Αλλα προσόντα που θα συμβάλουν στη διεκδίκηση των θέσεων είναι η γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα (α) επεξεργασίας κειμένων, (β) υπολογιστικών φύλλων και (γ) υπηρεσιών Διαδικτύου και η πολύ καλή γνώση της αγγλικής, γαλλικής ή γερμανικής γλώσσας.

Πηγή: e-dimosio.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Σήμερα πληρώνεται η 13η δόση του Επιδόματος Ενοικίου
Προηγούμενο άρθρο
Ποιοι πρέπει να υποβάλλουν φέτος δήλωση Πόθεν Έσχες ;
Μενού