Freestudies learn English

Από 15 Οκτωβρίου η υποβολή δηλώσεων Πόθεν Έσχες

Κατηγορία: ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Views: 322

ενφια1447162104Κατά 15 ημέρες παρατείνεται -πριν καν ανοίξει η ηλεκτρονική εφαρμογή- η προθεσμία έναρξης και λήξης της περιόδου υποβολής των δηλώσεων Πόθεν Έσχες.

Με τροπολογία, που κατατέθηκε στη Βουλή, από τον υπουργό Δικαιοσύνης, στο νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα διαρθωτικά μέτρα, παραχωρείται δεκαπενθήμερη παράταση για τους υπόχρεους υποβολής δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης.

Έτσι, η προθεσμία κατάθεσης δήλωσης «Πόθεν Έσχες» εκπνέει πλέον στις 15 Ιανουαρίου του 2017, αντί για την 31η Δεκεμβρίου 2016 που προβλεπόταν αρχικά. Ακόμη, μετατίθεται κατά 15 ημέρες και η έναρξη της υποβολής των δηλώσεων. Η υποβολή θα γίνεται δηλαδή από την 15η Οκτωβρίου του 2016 και μετά, αντί της 1ης Οκτωβρίου που προβλεπόταν αρχικά.

 

Πηγή: ethnos.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
«Έκρηξη» με σχεδόν 100 δισ. ευρώ τα ληξιπρόθεσμα χρέη προς την Εφορία
Προηγούμενο άρθρο
Οι μισοί πληρώνουν φόρους για όλους
Μενού