Δωρεάν συμβουλευτική υποστήριξη για ανέργους από το Δήμο Θεσσαλονίκης

Κατηγορία: ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Views: 130

Ομάδα συμβουλευτικής υποστήριξης με αντικείμενο: «Ανεργία, κοιτώντας με αισιοδοξία το μέλλον» διοργανώνει η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με την 4η Δημοτική Κοινότητα.

Στόχος είναι η ενημέρωση, η κοινωνικοποίηση, η ανταλλαγή απόψεων και η αυτοβοήθεια των μελών, καθώς η ανεργία σηματοδοτεί μια σειρά από απώλειες που έχουν άμεση επίδραση στην ψυχική ισορροπία. Τον συντονισμό αναλαμβάνει ψυχολόγος του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Η πρώτη συνάντηση θα γίνει την Τρίτη 7 Μαρτίου 2017, από τις 12.30 έως τις 14.30. Το πρόγραμμα θα έχει δίμηνη διάρκεια και θα λειτουργεί σε εβδομαδιαία βάση στο Κέντρο Πολιτισμού Τούμπας (Κλεάνθους 57, 1ος όροφος).

Η συμμετοχή δεν προϋποθέτει οικονομική επιβάρυνση.

Οι δηλώσεις θα μπορούν να αποστέλλονται μέσω fax στον αριθμό 2310.509-048 ή μέσω e-mail στη διεύθυνση: m.boutakidou@thessaloniki.gr

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν έντυπο της αίτησης συμμετοχής από:

  • το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων, (Μοναστηρίου 53-55, 4ος όροφος) από τις 08.00 έως τις 14.00
  • το Κέντρο Πολιτισμού Τούμπας (Κλεάνθους 57) από τις 08.00 έως τις 14.00
  • ή να το εκτυπώσουν

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης: http://www.thessaloniki.gr/portal/page/portal/DioikitikesYpiresies/GenDnsiDioikOikonYpiresion/DnsiKoinProstDimYgeias/TmimaKoinPolitIsotFylon/Anakoinwseis/omades-anergon-2017

 

Πηγή:e-dimosio.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Νέα σύγχυση για τις εισφορές με τίτλο κτήσης, «παράθυρο» για μη καταβολή εισφορών
Προηγούμενο άρθρο
300.000 οι ωφελούμενοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης
Μενού