ΑΣΕΠ: Οι έξι προκηρύξεις του καλοκαιριού για 1.332 θέσεις

Κατηγορία: ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Views: 283

Σταδιακά εντός των επόμενων ημερών και μέχρι τα τέλη Ιουλίου αναμένεται είτε να ξεκινήσουν είτε να προκηρυχθούν από το ΑΣΕΠ 6 μεγάλοι διαγωνισμοί για 1.332 θέσεις εργασίας στο δημόσιο τομέα.

Οι παραπάνω διαγωνισμοί αναμένεται είτε να ξεκινήσουν, είτε να δημοσιευτούν σταδιακά, αρχής γενομένης από τις 29 Μαΐου. Πρόκειται για προκηρύξεις που αφορούν κυρίως μόνιμες θέσεις στο δημόσιο και σε φορείς του δημοσίου.

Συνοπτικά:

1) ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 5Κ/2017: Πλήρωση 257 θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε φορείς του Υπουργείου Υγείας και στο Αρεταίειο Νοσοκομείο (Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων)

Τη Δευτέρα 29 Μαΐου 2017 ξεκινά η διαδικασία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής για την προκήρυξη 5Κ/2017 του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 16/9-5-2017 τ. Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας διακοσίων πενήντα επτά (257) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε φορείς του Υπουργείου Υγείας και στο Αρεταίειο Νοσοκομείο (Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων θα λήξει στις 13 Ιουνίου 2017, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00.

Το ΦΕΚ της προκήρυξης διατίθεται δωρεάν από το Εθνικό Τυπογραφείο (Καποδιστρίου 34, Αθήνα) και από το Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ (Πουλίου 6, Αθήνα).

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα ΣΤ΄).

Η υπογεγραμμένη εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης με τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά υποβάλλονται στο ΑΣΕΠ ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση:

Α.Σ.Ε.Π.

Αίτηση για την Προκήρυξη 5Κ/2017

Τ.Θ. 14308

Αθήνα Τ.Κ. 11510

αναγράφοντας στο φάκελο την κατηγορία Π.Ε. ή Τ.Ε. ή Δ.Ε. της οποίας θέσεις διεκδικούν.

Η προθεσμία αποστολής της υπογεγραμμένης εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης με τα απαιτούμενα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά λήγει με την πάροδο της 16ης Ιουνίου 2017, ημέρας Παρασκευής.

Περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://www.asep.gr/webcenter/portal/asep/%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%AF%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B7?var=ucmserver%23dDocName%3AVDCCMS01.ASEP.012380&_afrLoop=3681542411145509&_adf.ctrlstate=yepuzcwcm_38#!%40%40%3Fvar%3Ducmserver%2523dDocName%253AVDCCMS01.ASEP.012380%26_afrLoop%3D3681542411145509%26_adf.ctrlstate%3Dyepuzcwcm_42

2) ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 6Κ/2017: Πλήρωση 203 θέσεων μονίμου προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Υπηρεσία Ασύλου του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής

Η προκήρυξη 6Κ/2017 του ΑΣΕΠ, έχει αποσταλεί στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση. Αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας διακοσίων τριών (203) θέσεων μονίμου προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Υπηρεσία Ασύλου του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Η υποβολή των αιτήσεων αναμένεται να ξεκινήσεις στις αρχές Ιουνίου.

Οι θέσεις ανά κλάδο/ειδικότητα της ως άνω Προκήρυξης έχουν καταχωριστεί στο παρακάτω συνοδευτικό αρχείο.

Πίνακας Θέσεων

3) 170 μόνιμοι στο υπουργείο Δικαιοσύνης

Εντός του Ιουνίου αναμένεται να γίνει η δημοσίευση της προκήρυξης για 170 μόνιμους υπαλλήλους σε δικαστήρια. Πρόκεται για την τρίτη και τελευταία προκήρυξη του υπουργείου Δικαιοσύνης θα αφορά σε μόνιμους υπαλλήλους Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης. Σύντομα αναμένεται να πάρει ΦΕΚ ο νέος διαγωνισμός ενώ οι αιτήσεις θα ξεκινήσουν το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου. Οι ειδικότητες που θα ζητηθούν είναι ΤΕ Γραμματέων Δικαστηρίων, ΔΕ Γραμματέων Δικαστηρίων και ΥΕ Γενικών Καθηκόντων. Για τις θέσεις ΔΕ γραμματέων θα ζητηθούν:

α) Δίπλωμα Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ) οποιασδήποτε ειδικότητας του τομέα Χρηματοπιστωτικών και Διοικητικών Υπηρεσιών (πρώην Οικονομίας και Διοίκησης) ή Πτυχίο Β΄ κύκλου Σπουδών Τεχνικού Επαγγελματικού Εκπαιδευτηρίου (ΤΕΕ), ανεξάρτητα από ειδικότητα , ή Πτυχίο Α΄ κύκλου Σπουδών Τεχνικού Επαγγελματικού Εκπαιδευτηρίου (ΤΕΕ) οποιασδήποτε ειδικότητας του τομέα Οικονομίας και Διοίκησης ή απολυτήριος τίτλος: Ενιαίου Λυκείου ή Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου, ανεξάρτητα από κλάδο ή ειδικότητα ή Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου, ανεξάρτητα από ειδικότητα ή Λυκείου Γενικής Κατεύθυνσης ή άλλος ισότιμος και αντίστοιχος τίτλος σχολικής μονάδας της ημεδαπής ή αλλοδαπής και

β) γνώση Χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα: (i) επεξεργασίας κειμένων, (ii) υπολογιστικών φύλλων και (iii) υπηρεσιών διαδικτύου.

4) 265 εποχικοί στα κέντρα υποδοχής προσφύγων

Στο πρώτ δεκαήμερο του Ιουνίου, αναμένεται να δημοσιευτεί από το ΑΣΕΠ, η προκήρυξη για 265 εποχικούς υπαλλήλους που θα ενισχύσουν τα Κέντρα Υπηρεσίας και Υποδοχής Μεταναστών. Όσοι προσληφθούν θα υπογράψουν συμβάσεις ορισμένου χρόνου.

Οι ειδικότητες που θα ζητηθούν είναι: Υδραυλικών 12, Διοίκησης συστημάτων εφοδιασμού 12, Διοικητικού – λογιστικού 140, Διοικητικού – οικονομικού 59, Ηλεκτρολόγων 11, Μηχανολόγων – μηχανικών 12, Οδηγών 5 και Πληροφορικής 14. Για τις θέσεις ΔΕ Διοικητικού Λογιστικού οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν:

 α) δίπλωμα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ) οποιασδήποτε ειδικότητας του τομέα Χρηματοπιστωτικών και Διοικητικών Υπηρεσιών (πρώην Οικονομίας και Διοίκησης) ή πτυχίο Β’ κύκλου Σπουδών Τεχνικού Επαγγελματικού Εκπαιδευτηρίου (ΤΕΕ), ανεξάρτητα από ειδικότητα, ή πτυχίο Α’ κύκλου Σπουδών Τεχνικού Επαγγελματικού Εκπαιδευτηρίου (ΤΕΕ) οποιασδήποτε ειδικότητας του τομέα Οικονομίας και Διοίκησης ή απολυτήριο τίτλο Ενιαίου Λυκείου ή Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου, ανεξάρτητα από κλάδο ή ειδικότητα ή Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου, ανεξάρτητα από ειδικότητα ή Λυκείου Γενικής Κατεύθυνσης ή άλλο ισότιμο και αντίστοιχο τίτλο σχολικής μονάδας της ημεδαπής ή αλλοδαπής και

β) γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα: i) επεξεργασίας κειμένων, ii) υπολογιστικών φύλλων και iii) υπηρεσιών Διαδικτύου.

5) 300 μόνιμοι στην ΕΥΔΑΠ

Εντός του Ιουνίου αναμένεται να «τρέξει» η νέα μεγάλη προκήρυξη της ΕΥΔΑΠ για 300 νέους υπαλλήλους με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου.

Οι ειδικότητες που θα ζητηθούν από την προκήρυξη είναι: ΠΕ Διοικητικοί 5, ΠΕ Οικονομικοί 15, ΠΕ Στατιστικοί 1, ΠΕ Αναλυτές Προγραμματιστές 5, ΠΕ Χημικοί Μηχανικοί 2, ΠΕ Πολιτικοί Μηχανικοί 20, ΠΕ Τοπογράφοι Μηχανικοί 1, ΠΕ Μηχανολόγοι Μηχανικοί 4, ΠΕ Ηλεκτρονικοί Μηχανικοί 2, ΠΕ Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί 7, ΤΕ Πολιτικοί Μηχανικοί 12, ΤΕ Τοπογράφοι Μηχανικοί 1, ΤΕ Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί 3, ΤΕ Ηλεκτρονικοί Μηχανικοί 3, ΤΕ Μηχανολόγοι Μηχανικοί 2, ΤΕ Προγραμματιστές 3, ΤΕ Διοικητικοί 2 και ΤΕ Οικονομικοί 15, ΔΕ Μηχανολόγοι 5, ΔΕ Ηλεκτρολόγοι 15, ΔΕ Τεχνίτες Αυτοκινήτων 3, ΔΕ Δομικών Έργων 12, ΔΕ Οδηγοί C Κατηγορίας 25, ΔΕ Οδηγοί C, D Κατηγορίας 5, ΔΕ Γραμματείς 5, ΔΕ Καταμετρητές 25, ΔΕ Φύλακες 20, ΔΕ Προσωπικό Η/Υ 2 ΥΕ Εργάτες 75 και ΥΕ Αποθηκάριοι 5.

6) 137 μόνιμοι υπάλληλοι στο υπουργείο Ναυτιλίας

Στελέχη του ΑΣΕΠ επεξεργάζονται τις τελευταίες λεπτομέρειες της προκήρυξης του υπουργείου Ναυτιλίας για 137 μόνιμους, εκ των οποίων 19 στις διοικητικές υπηρεσίες του και 118 μηχανικούς και τεχνικούς στους Οργανισμούς Λιμένων και σε άλλους φορείς της εποπτείας του.

Η προκήρυξη αναμένεται να δημοσιευτεί στις αρχές Ιουλίου

Για τις διοικητικές θέσεις θα επιλέγουν πτυχιούχοι με γνώσεις χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα:

(α) επεξεργασίας κειμένων,

(β) υπολογιστικών φύλλων και

(γ) υπηρεσιών διαδικτύου και καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας. Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά στο ΑΣΕΠ όπως ισχύει με όλες τις προκηρύξεις μόνιμου προσωπικού.

 

 

Πηγή:aftodioikisi.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Aπόσβεση εισφορών σε ηλικία 101 ετών!
Προηγούμενο άρθρο
Η Εφορία ξεκινά ηλεκτρονικές κατασχέσεις θυρίδων, μετοχών και αμοιβαίων
Μενού