Μέχρι σήμερα η παραλαβή των δελτίων κοινωνικού τουρισμού από τους δικαιούχους

Κατηγορία: ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Views: 142

Μέχρι σήμερα Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου θα πρέπει οι κληρωθέντες των προγραμμάτων του κοινωνικού – ιαματικού τουρισμού, του εκδρομικού προγράμματος και των δελτίων θεάματος του ΟΓΑ να προσέλθουν σε οποιοδήποτε ΚΕΠ για να παραλάβουν τα δελτία τους. 

Ωστόσο η διοίκηση του οργανισμού υπενθυμίζει στους κληρωθέντες πως για την παραλαβή των δελτίων τους πρέπει να προηγηθεί κράτηση δωματίου στο κατάλυμα της επιλογής τους.

Συνεπώς, μέχρι την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να εισέρχονται στη σχετική ηλεκτρονική εφαρμογή του ΟΓΑ με τίτλο «καταχώρηση κράτησης δωματίου» και να καταχωρίζουν οι ίδιοι (εφόσον έχουν τη δυνατότητα) ή μέσω των ΚΕΠ τα στοιχεία της κράτησής τους.

Σημειώνεται πως με τα στοιχεία της κράτησης θα μπορούν να παραλάβουν τα δελτία τους από τα ΚΕΠ αυθημερόν, στα οποία θα εμφανίζονται τα στοιχεία του καταλύματος που έχουν επιλέξει.

Οι κατάλογοι των συμβεβλημένων με τον ΟΓΑ επιχειρήσεων για όλα τα προγράμματα της Αγροτικής Εστίας, καθώς και χρήσιμες πληροφορίες για τους δικαιούχους είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του ΟΓΑ www.oga.gr (ηλεκτρονικές υπηρεσίες – κλάδος αγροτικής εστίας).

Αξίζει να σημειωθεί πως τα αδιάθετα δελτία, στα οποία συμπεριλαμβάνονται και εκείνα που δεν παρελήφθησαν από τους κληρωθέντες δικαιούχους, θα διανέμονται από τις 15 Σεπτεμβρίου, με σειρά προτεραιότητας προσέλευσης στα ΚΕΠ, σε όσους από τους δικαιούχους υπέβαλαν αίτηση συμμετοχής στο φετινό πρόγραμμα.

 

 

Πηγή:enikonomia.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Ποιος μπορεί να διώξει το ΔΝΤ από το ελληνικό πρόγραμμα
Προηγούμενο άρθρο
Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας με τις αλλαγές σε εργασιακά και ασφαλιστικό
Μενού