ΑΣΕΠ: Οι επικαιροποιημένοι πίνακες των «προσωρινών» των δήμω

Κατηγορία: ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Views: 178

Σήμερα καταχωρίστηκαν στην ιστοσελίδα του Α.Σ.Ε.Π. οι επικαιροποιημένοι πίνακες του προσωρινά απασχοληθέντος προσωπικού στους ΟΤΑ Πρώτου βαθμού (Δήμοι) και τα νομικά πρόσωπα αυτών, βάσει του Ν.4483/2017 και του άρθρου 82.

Σημειώνεται ότι με την συγκεκριμένη πρόβλεψη του νόμους, οι Ο.Τ.Α. Α’ Βαθμού και τα νομικά πρόσωπα αυτών, μπορούσαν να καλύπτουν οργανικές θέσεις κενές ή νέες που συνιστώνται προς κάλυψη αντίστοιχων υπηρεσιακών αναγκών, κατά τις κείμενες διατάξεις, κλάδων/ειδικοτήτων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ κατηγορίας, από προσληφθέντες, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 4 του άρθρου 21 του ν. 3584/2007 (Α΄143), από 1.1.2008 μέχρι 31.12.2010, οι οποίοι δεν περιλαμβάνονται στους πίνακες διοριστέων.

Ειδικότερα:

1.   Επικαιροποιημένος Α΄ Πίνακας Προσωρινά Απασχοληθέντος Προσωπικού  στον οποίο περιλαμβάνεται το προσωπικό  που απασχολήθηκε σε ΟΤΑ α΄ βαθμού και Νομικά Πρόσωπα αυτών  κατά τις διατάξεις του άρθρου 21, παρ.4 του Ν. 3584/2007 βάσει προσωρινών πινάκων κατάταξης, με καταγραφή της βαθμολογίας που έλαβε στους οριστικούς πίνακες κατάταξης της οικείας Προκήρυξης, μετά από απόφαση του Α.Σ.Ε.Π.

2.  Επικαιροποιημένος Β΄ Πίνακας Προσωρινά Απασχοληθέντος Προσωπικού στον οποίο περιλαμβάνεται το προσωπικό  που απασχολήθηκε σε ΟΤΑ α΄ βαθμού και Νομικά Πρόσωπα αυτών  κατά τις διατάξεις του άρθρου 21, παρ.4 του Ν. 3584/2007 βάσει προσωρινών πινάκων κατάταξης, για το οποίο δεν έχει διενεργηθεί έλεγχος (αυτεπάγγελτος, κατ’ ένσταση ή κατόπιν αιτήσεως θεραπείας ή στο πλαίσιο διαδικασίας αναπλήρωσης) στα δικαιολογητικά της συμμετοχής του από το Α.Σ.Ε.Π.

Επισημαίνεται ότι οι υποψήφιοι του Β΄ Πίνακα, εφόσον δεν κριθούν απορριπτέοι, μετά τον έλεγχο του Α.Σ.Ε.Π. και την έκδοση της σχετικής απόφασης, θα καταταγούν βάσει της συνολικής βαθμολογίας που θα λάβουν.

 

 

Πηγή:aftodioikisi.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Έρχονται αυξήσεις στα ασφάλιστρα αυτοκινήτων
Προηγούμενο άρθρο
Σχολεία: Αυτή θα είναι η νέα ημέρα αργίας για μαθητές, εκπαιδευτικούς
Μενού