ΕΥΔΑΠ: Τα στάδια της πρακτικής διαδικασίας για την πρόσληψη 70 εργατών.

Κατηγορία: ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Views: 207

Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΥΔΑΠ εγκρίνει τα παρακάτω στάδια της πρακτικής διαδικασίας για την πλήρωση των θέσεων των εβδομήντα (70) εργατών υποχρεωτικής εκπαίδευσης, προκειμένου να διακριβωθεί η καταλληλότητα των υποψηφίων να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των συγκεκριμένων καθηκόντων, ως εξής:

1.Σε πρώτο στάδιο οι υποψήφιοι, κατά σειρά επιτυχίας, θα εξετασθούν ως προς την προσαρμοστικότητά τους σε ειδικές συνθήκες εργασίας και υπόγειους χώρους. Για το σκοπό αυτό θα κληθούν να κατέλθουν, φέροντες τον απαιτούμενο εξοπλισμό με μέσα ατομικής προστασίας, σε αντλιοστάσιο αποχέτευσης και να παραμείνουν σε αυτό κατά μόνας επί χρονικό διάστημα 5 λεπτών.

2.Σε δεύτερο στάδιο οι υποψήφιοι και εφόσον περατώσουν επιτυχώς την ως άνω διαδικασία, θα εξετασθούν ως προς την σωματική τους αντοχή μέσω δοκιμασίας συγκεκριμένης και σαφώς προδιαγεγραμμένης χειρωνακτικής χωματουργικής εργασίας. Η χειρωνακτική αυτή εργασία θα συνίσταται σε πλήρωση οικοδομικού καροτσιού χωρητικότητας 90 λίτρων.

Το καρότσι θα πληρούται από αδρανές ασβεστολιθικό υλικό συγκεκριμένης κοκκομετρικής διαβάθμισης (3Α) με χρήση φτυαριού. Το ως άνω υλικό θα βρίσκεται αποτεθημένο σε πολλαπλάσια ποσότητα ήτοι δύο (2) κυβικών μέτρων όπισθεν σήμανσης εξ ευθείας γραμμής οριζόμενης ως «γραμμής εκκίνησης».

Μετά την πλήρωση του καροτσιού, επίσης ευρισκομένου όπισθεν της «γραμμής εκκίνησης» και εφαπτομένου αυτής, ο διαγωνιζόμενος θα διανύει συνολική απόσταση 100 μέτρων επί οριοθετημένης διαδρομής και θα επιστρέφει στο αρχικό σημείο φόρτωσης όπου και θα εκφορτώνει το ως άνω υλικό. Η διανυόμενη διαδρομή είναι δυνατόν να περιλαμβάνει και τμήματα μευψομετρικές, θετικές ή και αρνητικές, αποκλίσεις. Ως μέγιστος απαιτούμενος χρόνος προκειμένου να κριθεί η εν λόγω δοκιμασία ως επιτυχής ορίζεται ο χρόνος των 8 λεπτών μετρούμενος από την έναρξη της διαδικασίας πλήρωσης του καροτσιού μέχρι και την πλήρη εκφόρτωσή του κατά τα ανωτέρω.

3. Σε τρίτο στάδιο και με την προϋπόθεση της επιτυχούς περάτωσης και του δεύτερου σταδίου, οι υποψήφιοι θα κληθούν να μεταφέρουν τυποποιημένο σάκο τσιμέντου βάρους 25kg με ανάβαση-κατάβαση τυπικής κλίμακας ενός οικοδομικού ορόφου εντός χρονικού διαστήματος μικρότερου ή ίσου των δύο (2) λεπτών. Οι σάκοι τσιμέντου θα βρίσκονται τοποθετημένοι όπισθεν επίσης «γραμμής εκκίνησης» ευρισκομένης σε απόσταση 10 μέτρων από την πρώτη βαθμίδα της κλίμακας, θέση στην οποία θα επανατοποθετούνται από τον διαγωνιζόμενο μετά την κατάβαση της κλίμακας.

 

Πηγή:aftodioikisi.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Μυστικά και παγίδες στις φετινές δηλώσεις – Οι νέοι κωδικοί στο Ε1
Προηγούμενο άρθρο
Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για ένταξη στο Πρόγραμμα Νέων Αγροτών
Μενού