Θέση εργασίας στο ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε.

Κατηγορία: ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Views: 448

Το ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε. που εδρεύει στην Ανάβυσσο Αττικής, προκηρύσσει την πρόσληψη ενός (1) ατόμου με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου πλήρους απασχόλησης για έξι (6)μήνες με δυνατότητα παράτασης χωρίς τη διενέργεια πρόσκλησης και υπό την προϋπόθεση ότι η αμοιβή του δικαιούχου θα έχει προβλεφθεί στην αντίστοιχη κατηγορία αμοιβών του προϋπολογισμού του έργου, για τις ανάγκες υλοποίησης του ερευνητικού προγράμματος με τίτλο «PerformFISH» με τίτλο ́ ́Consumer driven Production: Integrating Innovative Approaches for Competitive and Sustainable Performance across the Mediterranean Aquaculture Value Chain ́ ́, με Κ.Ε. (60.21.702) το οποίο χρηματοδοτείται από την Ε.Ε. στα πλαίσια του ΗΟRΙΖΟΝ 2020 και τελεί υπό την εποπτεία του Δρ. Ν. Παπανδρουλάκη, Επιστημονικού Υπεύθυνου του Έργου.

Απαραίτητα προσόντα:
– Έναν Πτυχιούχο (ΠΕ) Βιολογίας ή συναφών ειδικοτήτων
– Μεταπτυχιακό τίτλο ειδίκευσης σχετικό με Πληθυσμιακή Γενετική, Εξέλιξη και Μοριακή Βιολογία,
– Διδακτορικό δίπλωμα σχετικό με Πληθυσμιακή Γενετική, Εξέλιξη και Μοριακή Βιολογία,
– Εμπειρία σε έρευνα που σχετίζεται με την πληθυσμιακή Γενετική και την Εξέλιξη που να τεκμηριώνεται με συμμετοχή σε ερευνητικά προγράμματα και δημοσιεύσεις.
– Εμπειρία σε εργαστηριακές μεθόδους κατασκευής Γενωμικών και Μεταγραφωματικών βιβλιοθηκών και της ανάλυσης δεδομένων γονοτύπησης μέσω αλληλούχησης και γονοτύπισης “επόμενης γενιάς” (RAD sequencing, RNA sequencing, Genotyping-by-sequencing).
– Δημοσιεύσεις σχετικές με το αντικείμενο σε διεθνή περιοδικά με κριτές
– Πολύ καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το τηλέφωνο 22910-76323.

 

 

 

Πηγή:career.duth.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέσεις εργασίας στο Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. “Δημόκριτος”
Προηγούμενο άρθρο
Θέση εργασίας στο Ινστιτούτο Επεξεργασίας του Λόγου του Ε.Κ. “Αθηνά”
Μενού