Μεγάλο deal στον τουρισμό

Κατηγορία: ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Views: 161

Oλοκληρώθηκε η εξαγορά ενός σημαντικού ποσοστού της εταιρείας Golf Residences, της οικογένειας Σμπώκου, από την Evergolf Τουριστικές Επενδύσεις, συμφερόντων της οικογένειας Βασιλάκη, σηματοδοτώντας ένα μεγάλο deal στον χώρο του τουρισμού.

H Golf Residences είναι ιδιοκτήτρια εταιρεία και operator των τουριστικών μονάδων Blue Palace a Luxury Collection Resort & Spa, Agapi Beach Resort, Cretan Malian Park, Village Heights, Koutouloufari Village Holiday Club, που λειτουργούν όλες στη μεγαλύτερη τουριστική περιοχή της χώρας, στην Κρήτη. Ταυτόχρονα, η Golf Residences έχει συμμετοχή 50% στο Sheraton Rhodes Resort στην Ρόδο. Η συνολική δυναμικότητα των μονάδων της Golf Residences, στην οποία παραμένουν οι μέτοχοι Αγάπη και Κωστάντζα Σμπώκου, διατηρώντας ακέραιη την συμμετοχή τους, αλλά και το management των ξενοδοχειακών μονάδων, είναι 3020 κλίνες (συμπεριλαμβανομένου και του Sheraton Rhodes Resort).

Η Αγάπη Σμπώκου, διευθύνουσα σύμβουλος της Golf Residences, δήλωσε: «Καλωσορίζουμε την Evergolf και τη συνεργασία με την οικογένεια Βασιλάκη, με τη βεβαιότητα ότι οι κοινές μας αξίες στον τομέα των τουριστικών υπηρεσιών, αλλά και οι σημαντικές συνέργειες που μπορούν να αναπτυχθούν ανάμεσά μας, θα ενισχύσουν περαιτέρω την αναπτυξιακή δυναμική της εταιρείας μας».

Ο Ευτύχιος Βασιλάκης από τη μεριά του τόνισε: «Αισθανόμαστε τιμή που συνδεόμαστε με μια επιχειρηματική οικογένεια γνωστή για την ποιότητα που προσφέρει παραδοσιακά στο χώρο του τουρισμού και ταυτόχρονα ικανοποίηση που η ένταξη της Evergolf στον κλάδο των ξενοδοχείων έρχεται μέσα από τη συνεργασία με μια τόσο αναγνωρισμένη και επιτυχημένη εταιρεία».

Πηγή: real.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέσεις εργασίας στο Τ.Ε.Ι. Ηπείρου
Προηγούμενο άρθρο
Αντίστροφη μέτρηση για την υποβολή αιτήσεων για το φοιτητικό στεγαστικό επίδομα
Μενού