Σας ενδιαφέρει: Πότε θα γίνει η πληρωμή της πέμπτης δόσης για το επίδομα παιδιού

Κατηγορία: ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Views: 197

Το δίμηνο Σεπτέμβριος- Οκτώβριος θα αφορά η επόμενη πληρωμή του ΟΠΕΚΑ για το επίδομα παιδιού. Θα πρόκειται για την 5η από τις συνολικά έξι δόσεις για το 2018 και αναμένεται να πληρωθεί μεταξύ 25-27 Νοεμβρίου.

Στη διάθεση των δικαιούχων έχουν τεθεί διάφορα ηλεκτρονικά εργαλεία, τα οποία επιτρέπουν τροποποιήσεις αιτήσεων που βρίσκονται σε εκκρεμότητα, όπως προσθήκη νέου μέλους στην οικογένεια, διόρθωση των στοιχείων των εξαρτώμενων παιδιών, ακύρωση παλαιότερης εγκεκριμένης αίτησης του 2018 και υποβολή νέας, διόρθωση ΙΒΑΝ κ.α.

Επίσης στην αίτηση του Α21, ο ΟΠΕΚΑ ενεργοποίησε την ειδική πλατφόρμα στην οποία θα μπορούν να ενημερωθούν για την εκκαθάριση της αίτησης τους και το τί έχει γίνει ακριβώς για την πληρωμή της δ΄ δόσης του οικογενειακού επιδόματος.

Οι δικαιούχοι μπορούν να ενημερώνονται μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας υποβολής αίτησης Α21 και με χρήση των προσωπικών κωδικών Taxisnet για το ύψος του ποσού που πιστώθηκε στους λογαριασμούς τους στο πλαίσιο της πληρωμής της δ’ Δόσης 2018, όπως επίσης και για τον τρόπο της σχετικής εκκαθάρισης.

Σημειώνεται ότι θα συμπεριληφθούν όλοι όσοι θα έχουν υποβάλει αίτηση Α21 έως τις 20 Νοεμβρίου.

 

Πηγή:enikonomia.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για επικουρικό προσωπικό στο ΕΣΥ
Προηγούμενο άρθρο
Έρχεται η νέα φορολοταρία από την ΑΑΔΕ – Πότε θα γίνει η κλήρωση
Μενού