ΟΑΕΔ: Οι οριστικοί πίνακες για το πρόγραμμα νεανικής επιχειρηματικότητας ανέργων

Κατηγορία: ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Views: 202

Αναρτήθηκαν νωρίτερα την Τρίτη στον ιστότοπο του ΟΑΕΔ, οι Οριστικοί Πίνακες Επιτυχόντων και Απορριφθέντων της αξιολόγησης ωριμότητας επιχειρηματικών ιδεών για το «Πιλοτικό πρόγραμμα υποστήριξης επιχειρηματικών σχεδίων ανέργων νέων ηλικίας 18-29 ετών» με έμφαση στις γυναίκες.

Στόχος του προγράμματος είναι η υποστήριξη ανέργων που επιθυμούν να αναπτύξουν επιχειρηματική δραστηριότητα, ώστε να μετατρέψουν τις επιχειρηματικές τους ιδέες σε ποιοτικά και βιώσιμα επιχειρηματικά σχέδια. Οι επιτυχόντες θα κληθούν στη φάση αυτή του προγράμματος να συμμετάσχουν σε δράσεις καθοδήγησης (coaching), με απώτερο στόχο να ενισχυθούν οι δυνατότητες τους για πρόσβαση στην αγορά εργασίας, μέσω του σχεδιασμού και της υλοποίησης νέων επιχειρήσεων.

Οι πίνακες έχουν αναρτηθεί στην ενότητα «Νέα & Ανακοινώσεις» με τίτλο «Ανάρτηση οριστικών πινάκων αξιολόγησης ωριμότητας επιχειρηματικών ιδεών, επιτυχόντων και απορριφθέντων του Πιλοτικού Προγράμματος Υποστήριξης Επιχειρηματικών Σχεδίων Ανέργων Νέων 18-29 ετών».

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν από τους πίνακες με τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησής τους για την τελική κατάταξή τους και σε περίπτωση αποκλεισμού τους, για τον λόγο που αποκλείστηκαν.

Οι επιτυχόντες άνεργοι θα ενημερωθούν τηλεφωνικά ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) από τους καθοδηγητές (coaches) για την ένταξη τους στη δράση της καθοδήγησης.

 

 

Πηγή:.ethnos.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Προγράμματα επιμόρφωσης στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση
Προηγούμενο άρθρο
Συντάξεις Οκτωβρίου: Πότε πληρώνονται οι δικαιούχοι – Ολες οι ημερομηνίες
Μενού