ΑΣΕΠ: Έρχονται εννέα προκηρύξεις με 581 μόνιμες θέσεις (έγγραφο)

Κατηγορία: ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Views: 203

ΑΣΕΠ: Έρχονται εννέα προκηρύξεις με 581 μόνιμες θέσεις (έγγραφο)

Εννέα προκηρύξεις για 581 μόνιμες θέσεις πρόκειται να βγάλει «στον αέρα» το ΑΣΕΠ το επόμενο διάστημα.

Πρόκειται, όπως προκύπτει από σχετικό έγγραφο της Ανεξάρτητης Αρχής που δημοσιεύει η aftodioikisi.gr, για:

 Επεξεργασία σχεδίου προκήρυξης της Γ. Γ. Έρευνας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων για την πλήρωση 33 θέσεων ΕΕΠ στους φορείς: «ΑΘΗΝΑ» Ερευνητικό Κέντρο Καινοτομίας στις Τεχνολογίες της

Πληροφορίας των Επικοινωνιών και της Γνώσης, στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών και στο Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας.

 Επεξεργασία σχεδίου προκήρυξης της Γ.Γ. Έρευνας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων για την πλήρωση 27 θέσεων ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ κατηγορίας, της Γ. Γ. Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων για την πλήρωση 1 θέσεως ΠΕ Μουσειολόγων, του Πανεπιστημίου Πειραιώς για την πλήρωση 2 θέσεων ΔΕ κατηγορίας, του ΟΠΕΚΕΠΕ για την πλήρωση 2 θέσεων ΠΕ κατηγορίας, του Επιμελητηρίου Εύβοιας για την πλήρωση 2 θέσεων ΠΕ και ΔΕ κατηγορίας και του Επιμελητηρίου Άρτας για την πλήρωση 2 θέσεων ΠΕ και ΤΕ κατηγορίας και του ΔΟΑΤΑΠ για την πλήρωση 10 θέσεων ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ κατηγορίας, του Επιμελητηρίου Λάρισας για την πλήρωση 4 θέσεων ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ κατηγορίας και της Ιεράς Μητρόπολης Νίκαιας για την πλήρωση 1 θέσεως ΔΕ κατηγορίας.

 Επεξεργασία σχεδίου προκήρυξης της Γ.Γ. Έρευνας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων για την πλήρωση 27 θέσεων ΕΕΠ στους φορείς Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών (ΕΑΑ), Ελληνική Επιτροπή

Ατομικής Ενέργειας (ΕΕΑΕ), Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών (ΕΚΚΕ).

 Επεξεργασία σχεδίου προκήρυξης της Γ.Γ. Έρευνας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων για την πλήρωση 27 θέσεων ΕΕΠ στους φορείς Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών (ΕΚΕΦΕ)

«Δημόκριτος», Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ).

 Επεξεργασία σχεδίου προκήρυξης της Γ.Γ. Έρευνας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων για την πλήρωση 35 θέσεων ΕΕΠ στους φορείς Ελληνικό Κέντρο Θαλάσσιων Ερευνών (ΕΛΚΕΘΕ), Ελληνικό

Ινστιτούτο Παστέρ (ΕΙΠ), Ερευνητικό Κέντρο Βιοϊατρικών Επιστημών (ΕΚΕΒΕ) «Α. Φλέμινγκ».

 Επεξεργασία σχεδίου προκήρυξης του ΑΣΕΠ για την πλήρωση 38 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ κατηγορίας.

 Επεξεργασία σχεδίου προκήρυξης του Πανεπιστημίου Αιγαίου, του Πολυτεχνείου Κρήτης, του Πανεπιστημίου Πατρών, του ΙΝΕΔΙΒΙΜ, του Υπουργείου Παιδείας, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, του Αιγινήτειου Νοσοκομείου, του ΕΚΠΑ, του ΠΑΔΑ, των ΠΔΕ του Υπουργείου Παιδείας, της ΑΣΠΑΙΤΕ, του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου για την πλήρωση 306 συνολικά θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ κατηγορίας.

 Επεξεργασία σχεδίου προκήρυξης του Υπουργείου Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας και Θράκης) για την πλήρωση 1 θέσεως ΕΕΠ, του Συνήγορου του Πολίτη για την πλήρωση 1 θέσεως ΕΕΠ, της ΕΕΤΤ για την πλήρωση 4 θέσεων ΕΕΠ, του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για την πλήρωση 4 θέσεων, του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής για την πλήρωση 1 θέσεως ΕΕΠ και του ΕΚΤ για την πλήρωση 1 θέσεως ΕΕΠ.

 Επεξεργασία σχεδίου προκήρυξης του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη (Κατάστημα Κράτησης Δράμας) για την πλήρωση 52 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ κατηγορίας.

Υπενθυμίζεται ότι ήδη «τρέχει» η προκήρυξη για την πλήρωση 16 θέσεων ΕΕΠ στην Ενιαία Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων. (1Ε/2021) με την προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών να έχει ξεκινήσει στις 22-02 και να εκπνέει στις 12-03.

 

Πηγή:aftodioikisi

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Εβδομάδα πληρωμών: Τα ποσά που δίνονται από υπ. Εργασίας, ΟΑΕΔ και e-ΕΦΚΑ
Προηγούμενο άρθρο
Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας – Μοριοδοτούμενο Πρόγραμμα για Εκπαιδευτικούς
Μενού