Freestudies learn English

Δείτε πως θα καλύψουν τις 24.000 θέσεις οι αναπληρωτές

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 838

jobs_picΑυξηµένες ανάγκες σε εκπαιδευτικό προσωπικό θα υπάρχουν κατά τη νέα σχολική χρονιά, λόγω του µεγάλου αριθµού αποχωρήσεων εκπαιδευτικών για συνταξιοδότηση.

Τα κενά πρόκειται να καλυφθούν από αναπληρωτές και οι προσλήψεις αναµένεται να φθάσουν τις 24.000 στην Πρωτοβάθµια και τη Δευτεροβάθµια Εκπαίδευση. Με βάση τα στοιχεία των αποχωρήσεων που αποκαλύπτει το «Εθνος», η µεγαλύτερη ζήτηση αναµένεται να υπάρχει σε όλες τις Περιφέρειες για δασκάλους, φιλολόγους, µαθηµατικούς, φυσικούς, χηµικούς, καθηγητές ξένων γλωσσών, φυσικής αγωγής, οικονοµολόγους και γεωλόγους. Oι οµοσπονδίες εκπαιδευτικών ζητούν από το υπουργείο επίσπευση των διαδικασιών για την πρόσληψη αναπληρωτών.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ ΓΙΑ ΑΙΤΗΣΕΙΣ
3.649 εκπαιδευτές σε στρατιωτικές σχολές και ΙΕΚ

Παρατάθηκε αναγκαστικά έως την 1η Αυγούστου η υποβολή αιτήσεων για 3.500 καθηγητές ΙΕΚ, λόγω καθυστέρησης στην ανάρτηση του εντύπου στην ιστοσελίδα του Ινστιτούτου Διά Βίου Μάθησης. Στο µεταξύ προκηρύχθηκαν και 149 θέσεις σε σχολές του Στρατού.

595 συµβάσεις για επιστήµονες και εργατοτεχνίτες

Προκηρύξεις θέσεων για προγραµµατιστές και µηχανικούς εξέδωσε το ΤΕΕ, ενώ συνεργάτες σε ερευνητικά έργα ζητούν ο «Δηµόκριτος» και το Γεωπονικό Πανεπιστήµιο. Προσλήψεις εποχικών εγκρίθηκαν σε µουσεία, δήµους και στη ΔΕΗ. Ανοικτές παραµένουν 595 θέσεις.

Πηγή: ethnos.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΝΕΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ
Προηγούμενο άρθρο
Εκδήλωση ενδιαφέροντος για σύμβαση έργου Εκπαιδευτών σε Κέντρα Δια Βίου Μάθησης
Μενού