Freestudies learn English

Προσλήψεις 113 ατόμων σε δήμους και δημόσιες υπηρεσίες (προκηρύξεις)

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 634

Νέες προσλήψεις θα γίνουν σε Δήμους και φορείς το αμέσως επόμενο διάστημα.

Ζητούνται υποψήφιοι των βαθμίδων εκπαίδευσης (ΠΕ, ΔΕ, ΥΕ).

Στους διαγωνισμούς συμμετέχουν υποψήφιοι ηλικίας 18 – 65 ετών.

Ανοιχτές θέσεις εργασίας στο Δήμο Ζαγοράς-Μουρεσίου

Γνωστοποιείται η πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας δύο (2) μηνών, µέσα σε συνολικό διάστηµα δώδεκα (12) µηνών, συνολικά πέντε (5) ατόμων, για την κάλυψη κατεπειγουσών πρόσκαιρων ή εποχικών αναγκών του Δήμου Ζαγοράς-Μουρεσίου.

Θέση πτυχιούχου πληροφορικής στο ΙΕΚ Τουρισμού Στερεάς Ελλάδας

Γνωστοποιείται η πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ενός (1) ατόμου για την κάλυψη αναγκών του Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ.) Τουρισμού Στερεάς Ελλάδας του Υπουργείου Τουρισμού, που εδρεύει στο Γαλαξίδι της Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας.

Προσλήψεις 27 ατόμων στον ΔΕΔΔΗΕ (προκήρυξη)

Την πρόσκληση έκτακτου προσωπικού σε Άρτα κια Άμφισσα ανακοίνωσε ο ΔΕΔΔΗΕ.

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις 73 ατόμων στο Δήμο Βόλου

Ο Δήμος Βόλου ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εβδομήντα τριών (73) ατόμων για την κάλυψη αναγκών σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα. Οι ειδικότητες που ζητούνται: ΔΕ Οδηγών, ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργου, ΔΕ Ηλεκτροτεχνιτών Οχημάτων, ΥΕ Συνοδών Απορριμματοφόρων

Προσλήψεις εκπαιδευτικών στο Δήμο Βέροιας

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Πολλαπλής Ανάπτυξης Δήμου Βέροιας (ΚΕΠΑ) ανακοινώνει ότι θα προσλάβει εκπαιδευτικό προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, έως 2 θέσεις προς κάλυψη των αναγκών, των εκπαιδευτικών τμημάτων της επιχείρησης που θα σχηματιστούν ανάλογα με την προσέλευση των μαθητών και μέχρι την λήξη του εκπαιδευτικού έτους 2023-2024 και ειδικότερα: δασκάλου μουσικής προπαιδείας/ μουσικοκινητικής αγωγής, καθηγητή ποντιακής λύρας. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι ενήλικοι.

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις συμβασιούχων στο Δήμο Βύρωνα

Ο Δήμος Βύρωνα ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά πέντε (5) ατόμων για την παροχή υπηρεσιών έναντι αντιτίμου.

πηγή: aftodioikisi.gr

Μενού