Freestudies learn English

Πρόγραμμα Εκμάθησης Γερμανικής Γλώσσας για τον Τουρισμό – Ευρωπαϊκή Πιστοποίηση

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ
Views: 54

Το «Freestudies Deutsch für den Tourismus – Γερμανικά για τον Τουρισμό» που προσφέρουν τα Ελληνικά Κέντρα Δια Βίου Μάθησης (ΕΛ.ΚΕ.ΔΙ.Μ.), απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν γνώσεις της γερμανικής γλώσσας σε αρχάριο επίπεδο με σκοπό να επικοινωνούν στην καθημερινότητα αλλά και πιο συγκεκριμένα στον τομέα του τουρισμού.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Γερμανικά για τον Τουρισμό” αποσκοπεί να εξοπλίσει τους συμμετέχοντες με τις απαραίτητες γλωσσικές και επικοινωνιακές δεξιότητες στον τομέα του τουρισμού. Το πρόγραμμα στοχεύει στην κατανόηση και χρήση βασικών εκφράσεων και λεξιλογίου που σχετίζονται με τον τουρισμό, την παροχή υπηρεσιών, τη φιλοξενία, καθώς και την επίλυση καθημερινών προβλημάτων ή αποριών που μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι BUTTON24-1024x576.png

Πλεονεκτήματα παρακολούθησης

Η παρακολούθηση του προγράμματος υλοποιείται με τη μέθοδο της ασύγχρονης τηλεκατάρτισης. Η πρόσβαση στην πλατφόρμα τηλεκατάρτισης έχει τρίμηνη διάρκεια και οι συμμετέχοντες υποστηρίζονται εξ ολοκλήρου online.

Μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης, ακολουθεί η υποχρεωτική συμμετοχή στις τελικές εξετάσεις για την λήψη πιστοποιητικού «Freestudies Deutsch fürden Tourismus – Γερμανικά για τον Τουρισμό» μέσω της εξεταστική μεθόδου examiny, που υποστηρίζεται από τον φορέα πιστοποίησης Vellum Global Educational Services.

Ανακοίνωση Γραμματείας: Έναρξη Επόμενου Κλειστού Τμήματος 10/10/2024

Μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα.


Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο elearn.elkedim@gmail.com ή στο τηλέφωνο 210 7101894.

Ιστοσελίδα επιμορφωτικών προγραμμάτων: https://freestudies.gr/

Μενού