Πρόγραμμα Εκμάθησης Ρωσικής Γλώσσας

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ
Views: 455

Μάθετε να μιλάτε Ρωσικά από το σπίτι σας, σε δύο μήνες!

Αποκτήστε την ευχέρεια επικοινωνίας στην καθημερινότητα, καθώς και στον τομέα του Τουρισμού με το Πρόγραμμα Εκμάθησης Ρωσικής Γλώσσας, που προσφέρουν τα Ελληνικά Κέντρα Δια Βίου Μάθησης (ΕΛ.ΚΕ.ΔΙ.Μ.) .

Το “Πρόγραμμα Εκμάθησης Ρωσικής Γλώσσας” απευθύνεται σε ενήλικες που επιθυμούν και στοχεύουν στην εκμάθηση της ρωσικής γλώσσας, σε αρχάριο επίπεδο. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα δεν απαιτεί κάποια υπάρχουσα γνώση στον κόσμο των ρωσικών, καθότι διδάσκεται θεμελιωδώς από το αλφάβητο. Επικεντρώνεται  στην προφορά των γραμμάτων και των λέξεων, στην γραμματική και το συντακτικό. Καλύπτει τα επίπεδα Α1-Α2.


Το κόστος συμπεριλαμβάνει: Δίδακτρα – Εξέταστρα – Έκδοση Πιστοποιητικού

Η παρακολούθηση του προγράμματος υλοποιείται με ασύγχρονη τηλεκατάρτιση. Επιπλέον, θα υπάρχει επίλυση αποριών και διευκρινίσεις μέσω e-mail. Παράλληλα υπάρχει η δυνατότητα ΔΩΡΕΑΝ εξέτασης για την απόκτηση πιστοποιητικού από τον φορέα πιστοποίησης, Vellum Global Educational Services με την εξεταστική μέθοδο Examiny.

Πλεονεκτήματα παρακολούθησης

  • Υλοποίηση με e-learning.
  • Δίμηνη Διάρκεια.
  • Απόκτηση Βεβαίωσης Παρακολούθησης.
  • Πιστοποίηση  από το φορέα Vellum Global Educational Services.

Ανακοίνωση Γραμματείας Πιστοποιήσεων: Έναρξη Επόμενου Κλειστού Τμήματος 30/09/2022


Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο elearn.elkedim@gmail.com ή στο τηλέφωνο 210 7101894.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
On-line Moριοδοτούμενο Σεμινάριο με ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ στη Διοίκηση Πωλήσεων
Προηγούμενο άρθρο
Πρόγραμμα Security για την απόκτηση κρατικής άδειας
Μενού