Πρόγραμμα Εκμάθησης Γερμανικής Γλώσσας

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ
Views: 772

Στο Vellum Diploma in Basic German Language Studies, που προσφέρουν τα Ελληνικά Κέντρα Δια Βίου Μάθησης (ΕΛ.ΚΕ.ΔΙ.Μ.), θα μάθετε τις βασικές δεξιότητες ομιλίας στη γερμανική γλώσσα, με αποτέλεσμα να ακούτε και να χρησιμοποιείτε τη γερμανική γλώσσα σ’ ένα ευρύ φάσμα καταστάσεων.

ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ Vellum Diploma in Basic German Languages πρόγραμμα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον γι’ αυτούς που θέλουν να ταξιδέψουν στη Γερμανία είτε ως τουρίστες είτε με μια επαγγελματική ιδιότητα για άτομα με επιχειρήσεις που έχουν τακτική επαφή με Γερμανούς συναδέλφους τους και για κάθε μαθητή που ενδιαφέρεται να μάθει και να διαβάζει ή να μιλάει Γερμανικά.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Η παρακολούθηση του προγράμματος υλοποιείται με ασύγχρονη τηλεκατάρτιση. Επιπλέον, θα υπάρχει επίλυση αποριών και διευκρινίσεις μέσω e-mail. Παράλληλα υπάρχει η δυνατότητα ΔΩΡΕΑΝ εξέτασης για την απόκτηση πιστοποιητικού από τον φορέα πιστοποίησης, Vellum Global Educational Services με την εξεταστική μέθοδο Examiny.

Πλεονεκτήματα παρακολούθησης

  • Υλοποίηση με e-learning.
  • Δίμηνη Διάρκεια.
  • Πιστοποίηση  από το φορέα Vellum Global Educational Services.

Ανακοίνωση Γραμματείας Πιστοποιήσεων: Έναρξη Επόμενου Κλειστού Τμήματος 30/11/2022


Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο elearn.elkedim@gmail.com ή στο τηλέφωνο 210 7101894.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Οργάνωση και Διοίκηση Εκπαιδευτικών Μονάδων – Μοριοδοτούμενη Μεταπτυχιακή Εξειδίκευση
Προηγούμενο άρθρο
On-line Σεμινάριο με ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ για Στελέχη στο Χώρο Υποδοχής Ξενοδοχείου
Μενού