Έναρξη λειτουργίας Μητρώου Εκπαιδευτών Επαγγελματικής Κατάρτισης Ι.Ε.Κ. και Ε.Σ.Κ.

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ, ΠΑΙΔΕΙΑ
Views: 519

Νέοι υποψήφιοι εκπαιδευτές έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν αίτηση ένταξης στο Μητρώο Εκπαιδευτών Επαγγελματικής Κατάρτισης Ι.Ε.Κ. και Ε.Σ.Κ. της Γ.Γ.Ε.Ε.Κ.Δ.Β.Μ.&Ν. https://mitrooiek.minedu.gov.gr/.

Επίσης, τα ήδη ενταγμένα μέλη στο Μητρώο έχουν τη δυνατότητα να επικαιροποιήσουν την αίτησή τους και να προσθέσουν νέα δικαιολογητικά.

Αν κι εσύ επιθυμείς να συμμετάσχεις απευθείας στη διαδικασία εξετάσεων πιστοποίησης Εκπαιδευτικής Επάρκειας του ΕΟΠΠΕΠ, αλλά δεν διαθέτεις την απαιτούμενη εκπαιδευτική εμπειρία (150 ώρες) σε ενήλικες, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιώς υλοποιεί  ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ», ΓΙΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΟΠΠΕΠ. 

Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία των Ελληνικών Κέντρων Δια Βίου Μάθησης στο τηλέφωνο: 2107101894

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ΕΔΩ και άμεσα εκπρόσωπός μας, θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω στο τηλέφωνο 210 7101894.

Η είσοδος στη ψηφιακή πλατφόρμα του ΜΗΤΡΩΟΥ θα γίνεται πλέον με χρήση προσωπικών κωδικών taxisnet.

Οι ενότητες Α1 και Α2 θα μπορούν να διορθωθούν ΕΚΤΟΣ από τα πεδία: ΕΠΩΝΥΜΟ, ΟΝΟΜΑ, ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΜΗΤΡΩΝΥΜΟ τα οποία επιβεβαιώνονται αυτόματα από την ΑΑΔΕ.  

Έναρξη λειτουργίας του Μητρώου:

Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023, ώρα 13:00

Λήξη λειτουργίας του Μητρώου:

Τρίτη 2 Μαΐου 2023, ώρα 12:00.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Μετά την συμπλήρωση ή επικαιροποίηση της αίτησης θα πρέπει πάντα να οριστικοποιείτε την αίτησή σας.

Μετά την παραπάνω ημερομηνία λήξης της λειτουργίας του ΜΗΤΡΩΟΥ θα εκκινήσει διοικητικός έλεγχος των αιτήσεων του Μητρώου.  

Μετά τη λήξη του διοικητικού ελέγχου θα εκδοθούν σχετικές ανακοινώσεις για τις προθεσμίες υποβολής αιτημάτων επανεξέτασης πεδίων της αίτησης.

Μενού