Πρόγραμμα Εξειδίκευσης για υπεύθυνους ασφάλειας λιμενικών εγκαταστάσεων – YAΛΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ
Views: 1K

Σύμφωνα με την Εθνική Νομοθεσία, για να αναλάβει κάποιος καθήκοντα ως υπεύθυνος ή αναπληρωτής υπεύθυνος ασφαλείας λιμενικών εγκαταστάσεων πρέπει να διαθέτει τις απαιτούμενες γνώσεις του Κώδικα ISPS (Κεφ. 18.1 του Β΄ Μέρους), πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και τριετή εμπειρία στον τομέα ασφάλειας εμπορικών λιμενικών εγκαταστάσεων ή εμπορικών πλοίων. Το Κε.Δι.Βι.Μ.2 RAM COMPUTER, μέλος του δικτύου ΕΛ.ΚΕ.ΔΙ.Μ., που αποτελεί έναν πρωτοπόρο εκπαιδευτικό οργανισμό, διοργανώνει προγράμματα με σκοπό την άρτια εκπαίδευση ατόμων για να αποκτήσουν τη θέση Υπεύθυνου Ασφαλείας Λιμενικών Εγκαταστάσεων – YAΛΕ.

Το εν λόγω επιμορφωτικό πρόγραμμα είναι βασισμένο στις σχετικές κατευθύνσεις του International Maritime Organization (ΙΜΟ) και τις προβλέψεις της εθνικής μας νομοθεσίας κατά τις οποίες τα πρόσωπα που θα κληθούν να εργαστούν ως ΥΑΛΕ και αναπληρωτές ΥΑΛΕ σε μια λιμενική εγκατάσταση πρέπει να διαθέτουν όλες τις απαιτούμενες γνώσεις όπως αυτές περιγράφονται στο Κεφ. 18.1 του Β΄ Μέρους του Κώδικα ISPS προς εκτέλεση των καθηκόντων και των ευθυνών που προβλέπονται στις διατάξεις του Κεφ. 17.2 του Α΄ Μέρους του Κώδικα ISPS.

Πλεονεκτήματα παρακολούθησης:

  • Υλοποίηση με e-learning.
  • Απόκτηση βεβαίωσης παρακολούθησης.
  • Πιστοποίηση από το φορέα Vellum Global Educational Services.
  • Ολοκλήρωση το προγράμματος σε τέσσερα 6ωρα (24-live- διδακτικές ώρες)

Ανακοίνωση Γραμματείας Πιστοποιήσεων: Έναρξη Επόμενου Κλειστού Τμήματος 28/04/2023

Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία των Ελληνικών Κέντρων Δια Βίου Μάθησης στο τηλέφωνο: 210 7101894

.

Ιστοσελίδα επιμορφωτικών προγραμμάτων: freestudies.gr

E-mail επικοινωνίας: elearn.elkedim@gmail.com

Μενού