Αποκτήστε ΤΩΡΑ τη μέγιστη μοριοδότηση στις προκηρύξεις και στους Διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ!

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ, ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 507

Την ίδια στιγμή που προκηρύξεις και διαγωνισμοί για τον ΑΣΕΠ τρέχουν συνεχώς, το ΥΠΑΙΘ προχωράει σε μόνιμες προσλήψεις εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Σε κάθε περίπτωση, ο εκάστοτε ενδιαφερόμενος καλείται να διανύσει έναν αγώνα δρόμου, με πίεση χρόνου, για την εξασφάλιση των απαιτούμενων μορίων.

Η γνώση Αγγλικών και χειρισμού Ηλεκτρονικών Υπολογιστών αποτελούν τις δύο βασικότερες δεξιότητες που ενισχύουν κάθε βιογραφικό, απαιτούνται σε κάθε εργασιακό περιβάλλον, τόσο του ιδιωτικού όσο και του δημοσίου τομέα, και εντάσσονται στα απαιτούμενα προσόντα για προσλήψεις στο Δημόσιο και ειδικότερα στις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ.

Το γεγονός αυτό, τις περισσότερες φορές αποτελεί τροχοπέδη στην προσπάθεια χιλιάδων ανθρώπων να καταφέρουν να αποκτήσουν τις απαραίτητες αυτές Πιστοποιήσεις, ώστε να έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν τις θέσεις εργασίας της επιλογής τους, είτε εξαιτίας της χρονοβόρου διαδικασίας, είτε του κόστους των διδάκτρων.

Το freestudies, το πρώτο Ελληνικό MOOC (Massive Open Online Course) portal, έχοντας λάβει υπόψη όλα τα παραπάνω ζητήματα, σας δίνει την ευκαιρία να παρακολουθήσετε Δωρεάν προγράμματα μεταπτυχιακής εξειδίκευσης, επαγγελματικής κατάρτισης και ανάπτυξης προσωπικών δεξιοτήτων.

Επωφεληθείτε ΤΩΡΑ από την προσφορά και αποκτήστε γρήγορη μοριοδότηση με την Αναγνωρισμένη Πιστοποίηση Αγγλικών (LOWER – ADVANCED – PROFICIENCY B2, C1 ,C2) από το σπίτι σας, σε τρεις μήνες, με ΔΩΡΕΑΝ το πλήρες πρόγραμμα εκμάθησης Αγγλικών!

aitisi-endiaferontos-onlineAGGLIKA

Σχετικά με την πιστοποίηση χειρισμού Η/Υ, η Vellum Diploma in IT Skills Essential Standard Level αποτελεί ένα απαραίτητο και ανταγωνιστικό προσόν. Προσφέρεται δυνατότητα εξέτασης των δεξιοτήτων των τριών (3) ενοτήτων (Επεξεργασία Κειμένου, Υπολογιστικά Φύλλα, Υπηρεσίες Διαδικτύου) μαζί σε μία (1) ενιαία εξέταση διάρκειας 60 λεπτών, μέσω του Αυτοματοποιημένου Συστήματος Εξετάσεων της Vellum. Με την ολοκλήρωση της εξέτασης για τον επιτυχόντα εξεταζόμενο εκδίδεται το πιστοποιητικό Vellum Diploma in IT Skills Essential Standard Level.


Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο elearn.elkedim@gmail.com ή στο τηλέφωνο 210 7101894. Προβολές: 94

Μενού