Δωρεάν On-line Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ
Views: 3K

Αποκτήστε τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες ώστε να είστε σε θέση να ανταπεξέλθετε άμεσα, αποτελεσματικά και ενδεχομένως καθοριστικά σε περίπτωση ατυχήματος σώζοντας τη ζωή του θύματος, ανακουφίζοντας τον πόνο του και προλαβαίνοντας τυχόν επιδείνωση της κατάστασής του, με το Δωρεάν On-line Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών, που προσφέρουν τα Ελληνικά Κέντρα Δια Βίου Μάθησης (ΕΛ.ΚΕ.ΔΙ.Μ.)!

Είναι οι πρώτες ενέργειες που κάνουμε στον τόπο του ατυχήματος με οποιαδήποτε πρόχειρα μέσα διαθέτουμε.

Οι πρώτες βοήθειες διαπνέονται από την επιθυμία να είμαστε χρήσιμοι στους άλλους. Δεν είναι υποχρέωση αλλά μπορεί να σώσει μια ζωή.

Σκοπός του προγράμματος είναι να εκπαιδεύει σε θεωρητικό επίπεδο έναν υποψήφιο, σε βασικές έννοιες/γνώσεις και δεξιότητες που πρέπει να κατέχει σε θέματα παροχής Πρώτων Βοηθειών με σκοπό την βελτίωση της επιβιωσιμότητας , η οποία απαιτεί ευέλικτα και λειτουργικά συστήματα αντιμετώπισης και διαχείρισης του θύματος με βασικό συστατικό την προνοσοκομειακή αντιμετώπιση.

Η παροχή πρώτων βοηθειών είναι πεδίο δράσης για όλους τους ανθρώπους.

Το πρόγραμμα αφορά άτομα που ενδιαφέρονται να είναι καταρτισμένοι σε θέματα Πρώτων Βοηθειών σε περίπτωση που παραστεί ανάγκη να παρέμβουν για να σώσουν την ζωή ενός ανθρώπου.

Μεθοδολογία εκπαίδευσης

Η παρακολούθηση του προγράμματος υλοποιείται με τη μέθοδο της ασύγχρονης τηλεκατάρτισης. Η πρόσβαση στην πλατφόρμα τηλεκατάρτισης έχει τρίμηνη διάρκεια και οι συμμετέχοντες υποστηρίζονται εξ ολοκλήρου online.

Πιστοποίηση

Μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης, ακολουθεί η υποχρεωτική συμμετοχή στις τελικές εξετάσεις για την λήψη πιστοποιητικού “Certified First Aid Provider“ μέσω της εξεταστική μεθόδου examinyπου υποστηρίζεται από τον φορέα πιστοποίησης Vellum Global Educational Services.

Ανακοίνωση Γραμματείας Πιστοποιήσεων: Έναρξη Επόμενου Κλειστού Τμήματος 30/06/2023

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.


Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο elearn.elkedim@gmail.com ή στο τηλέφωνο 210 7101894.

Μενού