Μοριοδοτούμενο Σεμινάριο στη Συμβουλευτική, τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό και το Mentoring – ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ
Views: 1K

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ σε όσους επιθυμούν να πιστοποιηθούν στον τομέα της επαγγελματικής Συμβουλευτικής

Το Μοριοδοτούμενο Σεμινάριο στη Συμβουλευτική, τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό και το Mentoring απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται να ασχοληθούν σε βάθος με τον τομέα της επαγγελματικής συμβουλευτικής και αποζητούν τις απαραίτητες γνώσεις που θα τους οδηγήσουν στην επιτυχή ανάλυση των θεωριών επαγγελματικής ανάπτυξης, της τεχνικής της συμβουλευτικής συνέντευξης, του τομέα της επαγγελματικής Συμβουλευτικής, αλλά και των τρόπων επαγγελματικής ανάπτυξης ειδικών ομάδων.

Σκοπός του προγράμματος είναι να παρέχει στους εκπαιδευόμενους εκπαίδευση, κατάρτιση και εξειδίκευση σε θέματα που αφορούν τη συμβουλευτική, τον επαγγελματικό προσανατολισμό και το mentoring. Επίσης, να προετοιμάσει εξειδικευμένους επιστήμονες, οι οποίοι θα βοηθούν άτομα στην επαγγελματική τους εξερεύνηση, στη λήψη επαγγελματικών αποφάσεων, στις εκπαιδευτικές και επαγγελματικές τους επιλογές, στην επαγγελματική τους ανάπτυξη, αλλά και θα τα συμβουλεύουν και καθοδηγούν σε όλα τα πλαίσια της ζωής τους.

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ σε όσους επιθυμούν να πιστοποιηθούν στον τομέα της επαγγελματικής Συμβουλευτικής.

Πλεονεκτήματα:

  • Μοριοδότηση σε προσλήψεις.
  • Παρακολούθηση μέσω τηλεκατάρτισης.
  • Βεβαίωση παρακολούθησης 400 ωρών.

Ανακοίνωση Γραμματείας Πιστοποιήσεων: Έναρξη Επόμενου Κλειστού Τμήματος 30/06/2023

Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία των Ελληνικών Κέντρων Δια Βίου Μάθησης στο τηλέφωνο: 2107101894

Ιστοσελίδα επιμορφωτικών προγραμμάτων: freestudies.gr

E-mail επικοινωνίας: elearn.elkedim@gmail.com

Μενού