Γίνε Επαγγελματίας Web Designer με το Mastering WordPress!

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ
Views: 10K
Διεθνώς αναγνωρισμένη Πιστοποίηση σε 3 μήνες!

Ένα μοναδικό Online Course στην Ελλάδα, το οποίο δημιούργησε ο κ. Χαριτάκης ο οποίος “γράφει” εκατομμύρια σειρές κώδικα προγραμματισμού ετησίως. Και βρίσκεται δίπλα σε κάθε σπουδαστή και τις απορίες του. Το πρόγραμμα «Mastering WordPress» έχει χιλιάδες σπουδαστές και μπορείτε να βρείτε στο “Μάθε Περισσότερα”, μερικές από τις κριτικές του προγράμματος WordPress και του Εκπαιδευτή. Μάθε από τους Καλύτερους Επαγγελματίες. Πιστοποίησε σε Διεθνές Επίπεδο τις Γνώσεις σου.

aitisi-endiaferontos-wordpress

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το WordPress, τόσο για απλές όσο και για σύνθετες ιστοσελίδες. Στο πρόγραμμα Πιστοποίηση στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και Ηλεκτρονικών Καταστημάτων (e-shop), θα καλύψουμε όλα τα βασικά αλλά και πολύ χρήσιμα θέματα σε επίπεδο πιο προχωρημένων χρηστών.

info-wordpress

Το WordPress ενσωματώνει κομψότητα και ευκολία στη χρήση. Παρέχει ελεύθερη άδεια χωρίς περιορισμούς, καθώς και μεγάλη προσφορά δωρεάν λογισμικού, γεγονός που το καθιστά ένα από τα πιο δημοφιλή προγράμματα στην κατασκευή ιστοσελίδων.

Με το Vellum Web & E-shop Design Certificate, θα μπορέσετε να λάβετε πιστοποίηση και να γίνετε περιζήτητος Web Designer, καταφέρνοντας γρήγορα και εύκολα να αποκτήσετε σημαντικό εισόδημα.

Γιατί να το παρακολουθήσω;

Θα αποκτήσετε όλες τις δεξιότητες ενός αξιόπιστου συμβούλου του WordPress, καθώς και θα γνωρίσετε όλες τις πτυχές του WordPress (Εγκατάσταση, Φιλοξενία, Servers, Πρόσθετα Back up, Contact Forms E-Commerce).
Επίσης, θα καλύψετε την τεράστια ζήτηση που υπάρχει για ειδικούς στο WordPress.
Ως το τέλος του μαθήματος, θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε δωρεάν ή φθηνά εργαλεία για να κατασκευάζετε σύγχρονα Web Sites.

Πλεονεκτήματα παρακολούθησης:
  • Πιστοποίηση στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και Ηλεκτρονικών Καταστημάτων (E-Shop) από τον φορέα πιστοποίησης Vellum Global Educational Services.
  • Παρακολούθηση μέσω τηλεκατάρτισης.
  • Βεβαίωση παρακολούθησης 400 ωρών.
Το πρόγραμμα αφορά όσους:

Επιθυμούν να εκμεταλλευτούν την τεράστιας ζήτηση που υπάρχει για ειδικούς WordPress, αλλά και όσους θέλουν να κατασκευάσουν την προσωπική τους ιστοσελίδα.

Ανακοίνωση Γραμματείας Πιστοποιήσεων: Έναρξη Επόμενου Κλειστού Τμήματος 10/01/2024

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.


Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία των Ελληνικών Κέντρων Δια Βίου Μάθησης στο τηλέφωνο: 210 7101894

E-mail επικοινωνίας: elearn.elkedim@gmail.com

Για περισσότερα προγράμματα εξειδίκευσης κάνε κλικ ΕΔΩ

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Εξειδίκευσης “Προγραμματισμός με PYTHON” – ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθρο
Πρόγραμμα Security για την απόκτηση κρατικής άδειας
Μενού