Freestudies learn English

Οι δύο εξειδικεύσεις με τη μεγαλύτερη ζήτηση και με σίγουρη επαγγελματική αποκατάσταση μόνο από το freestudies

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ
Views: 2K

Μοναδική ευκαιρία μόνο για σας!

Εξειδικευτείτε ως Στέλεχος Γραμματειακής Υποστήριξης με το πιστοποιημένο πρόγραμμα Vellum Assistant Manager και ως βοηθός Λογιστή με σεμινάριο Χρηματοοικονομικής Λογιστικής και μία ιδιαίτερη προσφορά σάς περιμένει στο κόστος πιστοποίησης.

Για το Σεμινάριο Εξειδίκευσης στη Χρηματοοικονομική Λογιστική

Για το πιστοποιημένο πρόγραμμα Vellum Assistant Manager

Πρόκειται για περιορισμένο αριθμό θέσεων!

Σήμερα που οι εξελίξεις διαρκώς τρέχουν, στον εργασιακό χώρο παρατηρείται μεγάλη ζήτηση στους τομείς της Γραμματειακής Υποστήριξης και της Λογιστικής, δύο ιδιαίτερα απαιτητικοί αλλά και πολλά υποσχόμενοι κλάδοι, με τεράστιες πιθανότητες εξέλιξης. Στον μακρύ, επίπονο και ανταγωνιστικό αυτόν χώρο, το κλειδί για την επιτυχία δεν είναι άλλο από την απόκτηση εφοδίων και αυτό επιτυγχάνεται με την παρακολούθηση εξειδικευμένων σεμιναρίων, που δίνει ένα σαφές προβάδισμα στους ενδιαφερόμενους.

Tο FREESTUDIES, το πρώτο Ελληνικό MOOC (Massive Open Online Course) portal, με γνώμονα την αγάπη για προσφορά και εξέλιξη, παρέχει σπουδές υψηλής ποιότητας εξασφαλίζοντας στους καταρτιζόμενους πολλαπλά οφέλη και σίγουρη επιτυχία. Δύο μοναδικά σεμινάρια που οδηγούν στην επιτυχία είναι To σεμινάριο Χρηματοοικονομικής Λογιστικής και το Assistant Manager, που εμπλουτίζουν με γνώσεις και εφόδια τους ενδιαφερόμενους, δίνοντάς τους ένα μεγάλο προβάδισμα στον χώρο της εργασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο elearn.elkedim@gmail.com ή στο τηλέφωνο 210 7101894.

Μενού