Μέσα στην άνοιξη αναμένεται η διεξαγωγή εξετάσεων από τον ΕΟΠΠΕΠ. Προλάβετε ΤΩΡΑ!

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ, ΠΑΙΔΕΙΑ
Views: 466

Χιλιάδες είναι οι  υποψήφιοι που αναμένουν αγωνιωδώς τη διεξαγωγή διαδικασίας αξιολόγησης και πιστοποίησης της Εκπαιδευτικής Επάρκειας Εκπαιδευτών Ενηλίκων Μη Τυπικής Εκπαίδευσης από τον ΕΟΠΠΕΠ, καθώς αποτελεί το εισιτήριο στην ένταξη τους, επαγγελματικά, στο χώρο της εκπαίδευσης ενηλίκων όλων των τομέων και βαθμίδων. 

Ο ΕΟΠΠΕΠ πλέον κινείται με ιλιγγιώδεις ρυθμούς προκειμένου να υλοποιηθούν εντός του επόμενου χρονικού διαστήματος οι εξετάσεις πιστοποίησης της Εκπαιδευτικής Επάρκειας Εκπαιδευτών Ενηλίκων.

Αξίζει να σημειωθεί πως για την ένταξή σας στα μητρώα του ΕΟΠΠΕΠ και για το δικαίωμα να λάβετε μέρος στις εξετάσεις πρέπει να έχετε την απαιτούμενη εκπαιδευτική εμπειρία (150 ώρες) σε ενήλικες (βάσει του άρθρου 67 του Ν. 4386/2016).

Τη δυνατότητα για την είσοδό σας, απευθείας στη διαδικασία εξετάσεων πιστοποίησης Εκπαιδευτικής Επάρκειας του ΕΟΠΠΕΠ, σας την παρέχει το επιμορφωτικό Σεμινάριο «Εκπαίδευση Εκπαιδευτών» από τοfreestudies. Η παρακολούθηση του Σεμιναρίου, εκτός από την χορήγηση πιστοποίησης, προετοιμάζει τους υποψηφίους στα πλαίσια των απαιτήσεων των εξετάσεων με σκοπό την εξασφάλιση της επιτυχία τους στο μέγιστο βαθμό.

Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία των Ελληνικών Κέντρων Δια Βίου Μάθησης στο τηλέφωνο: 2107101894

Ανακοίνωση Γραμματείας Πιστοποιήσεων: Έναρξη Επόμενου Κλειστού Τμήματος  09/02/2024

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ΕΔΩ και άμεσα εκπρόσωπός μας, θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω στο τηλέφωνο 210 7101894.

Μενού