ΔΩΡΕΑΝ Online Σεμινάρια για Επιχειρηματίες Εστίασης, F&B Managers, Maître & Σερβιτόρους – ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ
Views: 1K

Το πιστοποιητικό εξειδικευμένων δεξιοτήτων, Vellum Certificate for Waiters (Εξειδικευμένος Υπάλληλος Εστίασης – Σερβιτόρος), που προσφέρουν τα Ελληνικά Κέντρα Δια Βίου Μάθησης (ΕΛ.ΚΕ.ΔΙ.Μ.), απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να απασχοληθούν ή ήδη εργάζονται στον τομέα της εστίασης και των τουριστικών επαγγελμάτων, σε έναν από τους πλέον περιζήτητους επαγγελματικούς κλάδους, με συνεχώς νέες προοπτικές απασχόλησης.

Σκοπός του Vellum Certificate for Waiters είναι να βοηθήσει τους απασχολούμενους στο χώρο του τουρισμού και της εστίασης, ενός κλάδου με ιδιαίτερη ζήτηση στη χώρα μας, εφοδιάζοντάς τους με τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες. Το πιστοποιητικό συγκεκριμένα, αφορά ήδη εργαζομένους ή άτομα που ενδιαφέρονται να ασκήσουν το επάγγελμα του τραπεζοκόμου (σερβιτόρου).


Γιατί να το παρακολουθήσω;

  • Θα μάθετε τη θεωρία που αφορά στις επισιτιστικές επιχειρήσεις όπως και την ιεραρχία και τις αρμοδιότητες των υπαλλήλων σε αυτές.
  • Θα μάθετε να περιγράφετε και να εφαρμόζετε τις διαδικασίες του σερβιρίσματος (πριν, κατά την διάρκεια και μετά), τους τρόπους σερβιρίσματος και το savoir vivre.
  • Θα μάθετε τον εξοπλισμό του εστιατορίου και τη χρήση του, τα γεύματα και τους κανόνες σύνταξης μενού και πώς να προτείνετε εδέσματα, ποτά και κρασί σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών.
  • Θα μάθετε πώς να διαχειρίζεστε σωστά τα παράπονα των πελατών και το χρόνο σας, πώς να προσέχετε την εμφάνισή σας και πώς να εφαρμόζετε τους γενικούς κανόνες Υγιεινής.

Πλεονεκτήματα

  • Υλοποίηση με e-learning.
  • Απόκτηση βεβαίωσης παρακολούθησης.
  • Πιστοποίηση από τη Vellum καθώς και συμπλήρωμα πιστοποιητικού Europass.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε:

  • Στους νεοεισερχόμενους στο χώρο της εστίασης αφού αποτελεί ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας, καθώς η εξυπηρέτηση των πελατών αποτελεί κάτι περισσότερο από απλό σερβίρισμα εδεσμάτων και ποτών.
  • Στους απασχολούμενους του κλάδου (επιχειρηματίες εστίασης, F&B Managers, Maitre, σερβιτόρους) καθώς αποτελεί ένα βασικό εργαλείο αναβάθμισης γνώσεων και απόκτησης των απαραίτητων δεξιοτήτων για την άριστη εξυπηρέτηση πελατών, την καλύτερη οργάνωση και λειτουργία των τμημάτων, αλλά και την επαγγελματική τους εξέλιξη.

Ανακοίνωση Γραμματείας Πιστοποιήσεων: Έναρξη Επόμενου Κλειστού Τμήματος 30/04/2024

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ΕΔΩ κι ένας εκπρόσωπος των ΕΛΚΕΔΙΜ θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας.

Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία των Ελληνικών Κέντρων Δια Βίου Μάθησης στο τηλέφωνο: 210 7101894


Ιστοσελίδα επιμορφωτικών προγραμμάτων:  freestudies.gr

E-mail επικοινωνίας: elearn.elkedim@gmail.com

Μενού