Πρόγραμμα Security για την απόκτηση κρατικής άδειας

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ
Views: 6K

Τα Ελληνικά Κέντρα Δια Βίου Μάθησης (ΕΛ.ΚΕ.ΔΙ.Μ.) σας παρέχουν τη δυνατότητα απόκτησης πιστοποίησης Security και κρατικής επαγγελματικής άδειας, με ολοκληρωμένο σύστημα τηλεκατάρτισης. Παρακολουθήστε τα απαραίτητα μαθήματα εξ’ ολοκλήρου από τον Υπολογιστή σας και προετοιμαστείτε για την επιτυχία σας, στις κρατικές εξετάσεις που διοργανώνει το ΚΕΜΕΑ και ο ΕΟΠΠΕΠ.

Σύμφωνα με το θεσμικό πλαίσιο για την εργασία στον κλάδο της ιδιωτικής ασφάλειας, οι υποψήφιοι για την πιστοποίηση από το ΚΕΜΕΑ και τον ΕΟΠΠΕΠ, πρέπει να έχουν αποδεδειγμένη παρακολούθηση του εγκεκριμένου προγράμματος διάρκειας 105 ωρών σε πιστοποιημένο ΚΔΒΜ ή με τη μέθοδο της τηλεκατάρτισης από πιστοποιημένο πρόγραμμα σύγχρονης τηλεκατάρτισης.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Γιατί να το παρακολουθήσω;

  • Όσοι επιθυμούν πλέον να εργασθούν ως Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας, υποχρεούνται να κατέχουν Βεβαίωση Επαγγελματικής Κατάρτισης και τίτλο Πιστοποίησης. Ο τίτλος αυτός είναι απαραίτητο δικαιολογητικό για την έκδοση Άδειας Εργασίας, τύπου Α’, από την Ελληνική Αστυνομία.

Η παρακολούθηση του συγκεκριμένου τμήματος οδηγεί στις εξετάσεις του ΚΕΜΕΑ.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε:

Όσους επιθυμούν να εργασθούν ως Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας, είτε σε Ιδιωτικές Εταιρίες Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας είτε σε Τμήματα Εσωτερικής Ασφάλειας Οργανισμών και Επιχειρήσεων ή ως ελεύθεροι επαγγελματίες.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.


Μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα.


Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο elearn.elkedim@gmail.com ή στο τηλέφωνο 210 7101894.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Γίνε Ειδικός στη Δημιουργία Εφαρμογών Android!
Προηγούμενο άρθρο
10Κ/2022 : Έκδοση Οριστικών Αποτελεσμάτων ΔΕ, ΥΕ
Μενού