Freestudies learn English

Εξετάσεις πιστοποίησης Security – Εξασφάλισε ΤΩΡΑ τη συμμετοχή σου στις εξετάσεις του Σεπτεμβρίου

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ, ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 549

Συμπληρώστε ΤΩΡΑ την ηλεκτρονική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, για να λάβετε συμμετοχή στο τμήμα του Αυγούστου

Προσοχή! Αφορά περιορισμένο αριθμό θέσεων

Ο Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) και το Κέντρο Μελετών Ασφάλειας (ΚΕ.ΜΕ.Α.) ανακοινώνουν το πρόγραμμα των υπόλοιπων εξεταστικών περιόδων για το έτος 2024, των Εξετάσεων Πιστοποίησης της επάρκειας επαγγελματιών.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στις εξετάσεις αποτελεί η παρακολούθηση του προγράμματος συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης του ΚΕ.ΜΕ.Α., διάρκειας 105 ωρών με τίτλο «Βασικό Πρόγραμμα Κατάρτισης Προσωπικού Ιδιωτικής Ασφάλειας» [Υπ’ αριθ. ΔΠ/11556 από 25/08/2022 απόφαση Δ.Σ. Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. (Φ.Ε.Κ. Β’ 4491/2022), ως τροποποιήθηκε με την υπ’ αριθ. 15926 απόφαση Δ.Σ. Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. (ΦΕΚ Β’ 3151/2024) και ισχύει].

Τα Ελληνικά Κέντρα Δια Βίου Μάθησης (ΕΛ.ΚΕ.ΔΙ.Μ.) σας παρέχουν τη δυνατότητα απόκτησης πιστοποίησης Security και κρατικής επαγγελματικής άδειας, με ολοκληρωμένο σύστημα τηλεκατάρτισης. Παρακολουθήστε ΤΩΡΑ τα απαραίτητα μαθήματα εξ’ ολοκλήρου από τον Υπολογιστή σας και προετοιμαστείτε για την επιτυχία σας, στις κρατικές εξετάσεις που διοργανώνει το ΚΕΜΕΑ και ο ΕΟΠΠΕΠ.

ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΝΑΡΞΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ: 1Η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.


Μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα.


Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο elearn.elkedim@gmail.com ή στο τηλέφωνο 210 7101894.

Επίσημη ενημέρωση εξετάσεων ΕΔΩ

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Πανελλαδικές 2025 – Ο καθορισμός της εξεταστέας ύλης
Προηγούμενο άρθρο
Εκστρατεία ενημέρωσης της Εθνικής Δράσης κατά της Παιδικής Παχυσαρκίας
Μενού