Freestudies learn English

On-line Σεμινάριο στη Μουσειοπαιδαγωγική – ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ
Views: 766

Η ενασχόληση με την μουσειοπαιδαγωγική ανοίγει μια νέα πόρτα, μια σύγχρονη οπτική για το μουσείο και την εκπαιδευτική του αξία. Καταπιάνεται κανείς με παιδαγωγικές μεθόδους, θεωρία, πρακτικές και εργαλεία της μουσειοπαιδαγωγικής δράσης και ενθαρρύνεται να δει το μουσείο ως έναν φορέα πολιτισμού, εκπαίδευσης και ένταξης στην μάθηση και την κοινωνία. Στη μάθηση που αφορά το μουσείο και τη μουσειοπαιδαγωγική επιστήμη εμπλέκεται άμεσα η παιδαγωγική, η διαπολιτισμική εκπαίδευση, η ενταξιακή εκπαίδευση, οι νέες τεχνολογίες και πληθώρα σύγχρονων και αποτελεσματικών θεωριών και εργαλείων μάθησης με τα οποία έρχεται ο εκπαιδευόμενος σε επαφή με την παρακολούθηση του προγράμματος.

To On-line Σεμινάριο στη Μουσειοπαιδαγωγική που προσφέρουν τα Ελληνικά Κέντρα Δια Βίου Μάθησης (ΕΛ.ΚΕ.ΔΙ.Μ.) αποσκοπεί, μεταξύ άλλων, στην κατανόηση της ιστορίας και της εξέλιξης του μουσείου, στην εκτίμηση της σημασίας της μουσειοπαιδαγωγικής στην εκπαίδευση και τον πολιτισμό καθώς και στην ανάπτυξη πρακτικών εκπαιδευτικών και διδακτικών μεθόδων σε μουσειακό πλαίσιο.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι BUTTON24-1024x576.png

Πλεονεκτήματα παρακολούθησης

Η παρακολούθηση του προγράμματος υλοποιείται με τη μέθοδο της ασύγχρονης τηλεκατάρτισης. Η πρόσβαση στην πλατφόρμα τηλεκατάρτισης έχει τρίμηνη διάρκεια και οι συμμετέχοντες υποστηρίζονται εξ ολοκλήρου online.

Μετά την ολοκλήρωση του τμήματος ακολουθεί η υποχρεωτική συμμετοχή στις τελικές εξετάσεις για την λήψη πιστοποιητικού «Μουσειοπαιδαγωγική» μέσω της εξεταστικής μεθόδου examiny, που υποστηρίζεται από τον φορέα πιστοποίησης Vellum Global Educational Services.

Ανακοίνωση Γραμματείας: Έναρξη Επόμενου Κλειστού Τμήματος 10/10/2024

Μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα.


Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο elearn.elkedim@gmail.com ή στο τηλέφωνο 210 7101894.

Ιστοσελίδα επιμορφωτικών προγραμμάτων: https://freestudies.gr/

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Ειδική πρόσκληση (1η) για την κάλυψη λειτουργικών κενών θέσεων μελών ΕΕΠ στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση (άρθρο 86 του ν. 4547/2018)
Προηγούμενο άρθρο
ΟΠΕΚΕΠΕ: Παράταση έως 4 Οκτωβρίου για τις αιτήσεις Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης 2024
Μενού