Freestudies learn English

Βία και Παρενόχληση στον Χώρο Εργασίας – On-line Moριοδοτούμενο Σεμινάριο

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ
Views: 16

Η βία και η παρενόχληση στον χώρο εργασίας αποτελούν σοβαρά φαινόμενα, που επηρεάζουν την ψυχική και σωματική υγεία των εργαζομένων, την παραγωγικότητα και το γενικό κλίμα στον εργασιακό χώρο. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Βία και Παρενόχληση στον Χώρο Εργασίας” που προσφέρουν τα Ελληνικά Κέντρα Δια Βίου Μάθησης (ΕΛ.ΚΕ.ΔΙ.Μ.), στοχεύει στην ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των εργαζομένων και των εργοδοτών σχετικά με τις επιπτώσεις της βίας και της παρενόχλησης στον επαγγελματικό χώρο.

Ο βασικός σκοπός του προγράμματος είναι να δημιουργήσει ένα ασφαλές και υποστηρικτικό εργασιακό περιβάλλον, όπου οι εργαζόμενοι θα μπορούν να αποδώσουν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους χωρίς τον φόβο της βίας ή της παρενόχλησης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι BUTTON24-1024x576.png

Πλεονεκτήματα παρακολούθησης

Η παρακολούθηση του προγράμματος υλοποιείται με τη μέθοδο της ασύγχρονης τηλεκατάρτισης. Η πρόσβαση στην πλατφόρμα τηλεκατάρτισης έχει δίμηνη διάρκεια και οι συμμετέχοντας υποστηρίζονται εξ ολοκλήρου online.

Μετά την ολοκλήρωση του τμήματος ακολουθεί η υποχρεωτική συμμετοχή στις τελικές εξετάσεις για την λήψη πιστοποιητικού «Βία και Παρενόχληση στο Χώρo Εργασίας» μέσω της εξεταστικής μεθόδου examiny, που υποστηρίζεται από τον φορέα πιστοποίησης Vellum Global Educational Services.

Ανακοίνωση Γραμματείας: Έναρξη Επόμενου Κλειστού Τμήματος 10/10/2024

Μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα.


Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο elearn.elkedim@gmail.com ή στο τηλέφωνο 210 7101894.

Ιστοσελίδα επιμορφωτικών προγραμμάτων: https://freestudies.gr/

Μενού