«Τουρισμός για Όλους»: Σήμερα τα αποτελέσματα για το voucher των 150 ευρώ

Κατηγορία: ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Views: 84

Σήμερα αναμένεται να αναρτηθούν οι πίνακες με τους 200.000 δικαιούχους που κληρώθηκαν για voucher των 150 ευρώ του προγράμματος Τουρισμός για Όλους, ενώ οι δικαιούχοι που αναδείχθηκαν στην κλήρωση της Δευτέρας, θα ενημερωθούν και με email.

Παράλληλα, τέλος Σεπτεμβρίου αναμένεται να γίνει η νέα κλήρωση για το πρόγραμμα “Τουρισμός για Όλους” προκειμένου να συμπεριληφθούν και οι επιπλέον 200.000 αιτούντες του προγράμματος για φθηνές διακοπές.

Αυτό δήλωσε χθες η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη από την ΕΡΤ αναφερόμενη στο πρόγραμμα και την εξαγγελία του πρωθυπουργού για διπλασιασμό των δικαιούχων. Να τονιστεί εξάλλου ότι η νέα κλήρωση θα αφορά όσους έχουν κάνει ήδη αίτηση. Στο σημείο αυτό τονίστηκε ότι 1,2 εκατομμύρια ήταν οι αιτήσεις που μπήκαν στο σύστημα.

Μάλιστα επεσήμανε ότι την Δευτέρα έγινε η κλήρωση για τους 200.000 πρώτους δικαιούχους του προγράμματος. “Φέτος η κάρτα είναι άυλη και καλύπτει άμεσα το κατάλυμα που χρησιμοποιεί ο δικαιούχος.

Το πρόγραμμα “Τουρισμός για όλους” που είχε όριο ατομικού εισοδήματος 16.000 ευρώ και όριο και οικογενειακού εισοδήματος 28.000 ευρώ, συν 1.500 ευρώ για κάθε παιδί, έγινε η κλήρωση χθες το βράδυ και σήμερα ή αύριο θα αναρτηθούν οι πίνακες με τους δικαιούχους αλλά θα λάβουν και email προσωπικά ο καθένας τους” ανέφερε.

Μάλιστα το αμέσως προσεχές διάστημα θα πιστωθούν και τα χρήματα στους δικαιούχους, ενώ θα υπάρξουν και αναλυτικές οδηγίες.

Υπενθυμίζεται ότι τα βασικά στοιχεία του προγράμματος είναι η ατομική επιδότηση των 150 ευρώ που εξαργυρώνεται σε όλα τα ξενοδοχεία και καταλύματα της χώρας, μέχρι και τον Ιούνιο του 2023.

Οι αιτούντες μπορούν να μπουν στην πλατφόρμα για να δουν αν είναι στους τυχερούς, διαφορετικά θα περιμένουν τη νέα κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβρη. 

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Υπεγράφη η ΚΥΑ για τον καθορισμό κριτηρίων και προϋποθέσεων αντιστοίχισης Τμημάτων Σχολών Μηχανικών Πανεπιστημίου με Τμήματα Πολυτεχνικής Σχολής Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων
Προηγούμενο άρθρο
Ψηφίστηκε στη βουλή το νομοσχέδιο για την αστυνομική εκπαίδευση
Μενού