Η ψυχολογία στην καθημερινότητά μας – Ψυχολογικές πρώτες βοήθειες στο mail σας

Κατηγορία: ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Views: 435

Ο απαιτητικός και σύγχρονος τρόπος ζωής, το άγχος της καθημερινότητας και η ανάγκη για σωστή διαχείριση των εκάστοτε καταστάσεων και συνθηκών, στρέφουν ολοένα και περισσότερους ανθρώπους στην αναζήτηση πληροφοριών στον τομέα της Ψυχολογίας, καθιστώντας αναγκαία τη γνώση και την ενημέρωση για ζητήματα σχετικά.

Αν είστε κι εσείς ένας από αυτούς που ενδιαφέρονται να ενημερώνονται για ζητήματα που αφορούν την επιστήμη της Ψυχολογίας, τώρα μπορείτε να λαμβάνετε καθημερινά ένα δωρεάν, ενημερωτικό, δελτίο Ψυχολογίας εντελώς δωρεάν.

Το συγκεκριμένο δελτίο με τη μορφή mail, θα περιλαμβάνει ένα άρθρο από ένα τομέα Ψυχολογίας κάθε φορά ή ένα πεντάλεπτο podcast/video προς επίκαιρες δωρεάν ψυχολογικές δράσεις και εκδηλώσεις.

Εάν ενδιαφέρεστε να εμβαθύνετε στην επιστήμη της Ψυχολογίας και να την εφαρμόσετε στην πραγματικότητά σας με απλό και κατανοητό τρόπο, δηλώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα ενώ ελέγχετε καθημερινά από τις 10 Ιουνίου το mail σας και φροντίστε να βάλετε στους ασφαλείς αποστολείς την ηλεκτρονική αλληλογραφία, που θα λαμβάνετε, ώστε να μην καταλήγει στα ανεπιθύμητα.

Για εγγραφή στο δελτίο Ψυχολογίας πατήστε ΕΔΩ

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Οι δυσκολίες στον ύπνο συνδέονται με αυξημένο κίνδυνο εγκεφαλικού
Προηγούμενο άρθρο
Πανελλήνιες 2023 – ΓΕΛ: Δείτε τα θέματα Λατινικών, Χημείας και Πληροφορικής
Μενού