Freestudies learn English

Ο νέος καύσωνας φέρνει «χειρότερη ζέστη»

Κατηγορία: ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Views: 517

Σε περίοδο παρατεταμένου καύσωνα βρίσκεται η χώρα με κάποια διαλείμματα «δροσιάς» λόγω των μελτεμιών στο Αιγαίο. Ο υδράργυρος άρχισε να υποχωρεί από την Κυριακή, με τις θερμοκρασίες να παραμένουν κάτω από τους 40 βαθμούς έως και την Τετάρτη.

Έπειτα, έρχονται τα δύσκολα, με το πιο θερμό Σαββατοκύριακο να είναι προ των πυλών. Μάλιστα, σε πρόγνωσή του ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ κ. Παναγιώτης Γιαννόπουλος ανέφερε πως αν δυσκολευτήκαμε στις καριικές συνθήκες την Παρασκευή και το Σάββατο, όπου «χτύπησε» 44άρια ο υδράργυρος, τότε τα χειρότερα είναι μπροστά.

«Θα φτάσουμε και τους 43 βαθμούς Κελσίου στα ηπειρωτικά και η άνοδος θα είναι καθημερινή με χειρότερη ημέρα την Κυριακή. Αν δυσκολεύτηκε κάποιος το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, κάπως έτσι θα είναι και αυτό που έρχεται για να μην πω χειρότερα» πρόσθεσε ο κ. Γιαννόπουλος.

Σύμφωνα με τον ίδιο «από Δευτέρα θα πάρουμε μια ανάσα, μην φανταστείτε πάντως από τους 43-44 βαθμούς Κελσίου θα πάμε στους 40. Το πότε θα τελειώσει η ζέστη στη χώρα δεν μπορούμε να το πούμε».

πηγή: aftodioikisi.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
ΑΣΕΠ-2Κ/2023: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις για 72 μόνιμες προσλήψεις (προκήρυξη)
Προηγούμενο άρθρο
ΑΣΕΠ-2K/2019: Βγήκαν τα οριστικά αποτελέσματα
Μενού