Freestudies learn English

Ανοίγει η πλατφόρμα για τη λήψη αριθμού προτεραιότητας στο κτηματολόγιο καταργείται το χάος με τα χαρτάκια

Κατηγορία: ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Views: 564

Ουρές πολιτών σχηματίστηκαν, για άλλη μία ημέρα, στο Κτηματολόγιο, με την κυβέρνηση, ωστόσο, να προαναγγέλλει πως από τα τέλη Αυγούστου θα μπει τέλος στο «χάος με τα χαρτάκια».

Στην οδό Αριστοτέλους σχηματίστηκαν, για άλλη μία ημέρα, μεγάλες ουρές από πολίτες που θέλουν να εξυπηρετηθούν από την κτηματολογική υπηρεσία.

Ορισμένοι είχαν φέρει μαζί τους καρέκλες και σκαμπό, όπως και χθες άλλωστε, για να μπορέσουν να αντέξουν τις πολλές ώρες στην ουρά. 

Ένας άνδρας, ο οποίος μίλησε στην ΕΡΤ, επεσήμανε πως είναι στο σημείο από τα μεσάνυχτα και έχει πάρει αριθμό προτεραιότητας 35.  «Ήρθα από τις 00:10 το βράδυ» σημείωσε.
Στο σημείο βρέθηκε και ο υφυπουργός ψηφιακής διακυβέρνησης, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, ο οποίος προανήγγειλε άνοιγμα πλατφόρμας στην οποία οι πολίτες θα μπορούν να πάρουν αριθμό προτεραιότητας.

«Το πρόβλημα δεν κρύβεται, ήρθαμε να το λύσουμε» σημείωσε, αλλά είπε πως επτά στα δέκα άτομα που περίμεναν στην Υπηρεσία, θα μπορούσαν να εξυπηρετηθούν από την ηλεκτρονική πλατφόρμα ktimatologio.gr, καθώς έχουν έρθει για υποβολή συμβολαίων.

«Από τις 25 Ιουλίου, λειτουργεί η πλατφόρμα υποβολής συμβολαίων» είπε. 

Παράλληλα, δήλωσε πως στις 28 Αυγούστου «θα λειτουργήσει πλατφόρμα» για να παίρνουν ψηφιακό αριθμό προτεραιότητας. 

«Καταργείται το χάος με τα χαρτάκια» είπε, χαρακτηριστικά και ζήτησε από τους πολίτες να μην πηγαίνουν στην Υπηρεσία – για λόγους που υποστηρίζονται και ηλεκτρονικά – εκτός αν υπάρχει επείγον λόγος. 

Πηγή: www.lifo.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Πτώση της θερμοκρασίας από την Κυριακή
Προηγούμενο άρθρο
Αριθμός σοκ για τους πνιγμούς στις ελληνικές θάλασσες
Μενού