Freestudies learn English

Αυτές είναι οι επόμενες αργίες – Πότε θα είναι κλειστά τα σχολεία

Κατηγορία: ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Views: 47

H πρώτη σχολική αργία της χρονιάς, για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου, φέρνει τετραήμερο ξεκούρασης για τους μαθητές.

Η Εθνική Επέτειος για την 28η Οκτωβρίου πέφτει Δευτέρα, γι’ αυτό και οι μαθητές θα συμμετάσχουν από την Παρασκευή (25 Οκτωβρίου 2024) στις σχολικές γιορτές και εκδηλώσεις. Λίγες ημέρες αργότερα, μετά το τετραήμερο της 28ης Οκτωβρίου, οι μαθητές θα απολαύσουν ένα τριήμερο ανάπαυλας από τα διαβάσματα, λόγω της επετείου του Πολυτεχνείου. Φέτος, η επέτειος πέφτει Κυριακή (17 Νοεμβρίου 2024) και οι καθιερωμένες εκδηλώσεις για τον εορτασμό της επετείου θα γίνουν την Παρασκευή (15 Νοεμβρίου 2024).

Οι μαθητές, όμως, ανυπομονούν να έρθουν οι γιορτές των Χριστουγέννων για να απολαύσουν περισσότερες ημέρες ξεκούρασης από τις σχολικές τους υποχρεώσεις.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, τα σχολεία αναμένεται να κλείσουν δύο μέρες πριν την παραμονή των Χριστουγέννων, δηλαδή την Δευτέρα (23 Νοεμβρίου 2014), αφού τα Χριστούγεννα πέφτουν Τετάρτη (25 Νοεμβρίου 24).

Οι μαθητές όλων των βαθμίδων θα πάνε κανονικά στο σχολείο την Δευτέρα κι ανάλογα με τον προγραμματισμό της κάθε σχολικής μονάδας, ενδέχεται να κάνουν για λίγες ώρες μάθημα και στην συνέχεια να συμμετέχουν σε κάποιο χριστουγεννιάτικο δρώμενο εντός του σχολείου.

Έτσι, τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά από τις 24 Δεκεμβρίου 24 έως τις 7 Ιανουαρίου 2025 για τις διακοπές των Χριστουγέννων, ενώ την επόμενη ακριβώς ημέρα (8.1.25), οι μαθητές αναμένεται να επιστρέψουν ξανά στις σχολικές αίθουσες.

aftodioikisi.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Σ. Ζαχαράκη: Voucher 800 ευρώ το μήνα ανά παιδί – Ποιους αφορά
Προηγούμενο άρθρο
Ξεκίνησαν οι αιτήσεις στο Μητρώο Εκπαιδευτικών της ΔΥΠΑ για συμπλήρωση μελών
Μενού