26 Απριλίου: Ημέρα Πνευματικής Ιδιοκτησίας

Κατηγορία: ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ
Views: 33

Το μήνυμα του Παγκόσμιου Οργανισμού Διανοητικής Ιδιοκτησίας (WIPO) – Διανοητική Ιδιοκτησία και Στόχοι Βιώσιμης Ανάπτυξης (ΣΒΑ) με αφορμή την παγκόσμια ημέρα Πνευματικής Ιδιοκτησίας:

Χτίζοντας το κοινό μας μέλλον με καινοτομία και δημιουργικότητα.

Η Παγκόσμια Ημέρα Διανοητικής Ιδιοκτησίας 2024 είναι μια ευκαιρία να διερευνήσουμε πως η διανοητική ιδιοκτησία (ΔΙ) ενθαρρύνει και μπορεί να ενισχύσει τις καινοτόμες και δημιουργικές λύσεις που είναι τόσο κρίσιμες για την οικοδόμηση του κοινού μας μέλλοντος.

Οι ΣΒΑ είναι ένα σχέδιο για τους ανθρώπους, την ειρήνη, την ευημερία και τον πλανήτη μας. Ακριβώς όπως οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε είναι πολύπλευρες και πολύπλοκες, οι ΣΒΑ είναι αλληλοεξαρτώμενοι, με τη δράση σε έναν τομέα να επηρεάζει τα αποτελέσματα σε άλλους. Οι αναπτυξιακές προσπάθειες πρέπει να εξισορροπούν την κοινωνική, οικονομική και περιβαλλοντική βιωσιμότητα. Πρέπει να δράσουμε τώρα και πρέπει να χρησιμοποιήσουμε όλα τα εργαλεία που έχουμε στη διάθεσή μας, ιδίως την εφευρετικότητά μας και τη διανοητική ιδιοκτησία, για να επιτύχουμε ένα βιώσιμο μέλλον για όλους, παντού.

Δείτε εδώ πώς η διανοητική ιδιοκτησία προάγει την καινοτομία και τη δημιουργικότητα που χρειαζόμαστε για να προωθήσουμε την ανθρώπινη πρόοδο και συνδέστε τη διανοητική ιδιοκτησία με τους ΣΒΑ για να κάνουμε τον κόσμο καλύτερο.

Πηγή: Οργανισμός πνευματικής ιδιοκτησίας

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
ΕΝΦΙΑ: Πώς θα διορθώσετε τα λάθη
Προηγούμενο άρθρο
Αυξημένο επίδομα γέννησης: Ποιες μητέρες θα λάβουν αναδρομικά
Μενού