Γ. Οικονόμου: Οι εκλογές θα διεξαχθούν όσο πιο κοντά στο τέλος της τετραετίας

Κατηγορία: ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Views: 400

Για το χρόνο των εκλογών , τις “διπλές” κάλπες και την επόμενη ημέρα της αναμέτρησης , μίλησε  σήμερα το πρωί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος , Γιάννης Οικονομόμου , σε συνέντευξή του , στην ΕΡΤ.

Ο κ.Οικονόμου δήλωσε ότι οι εκλογές θα διεξαχθούν “όσο πιο κοντά στο τέλος της τετραετίας. Δεν θα μας κατηγορήσει κανείς,  αν διεξαχθούν 2-3 μήνες πριν” είπε . Ο κ. Οικονόμου υπογράμμισε επίσης τη σημασία και των δυο εκλογικών αναμετρήσεων που θα υπάρξουν, αν με την πρώτη δεν σχηματιστεί κυβέρνηση.”Είναι το ίδιο κρίσιμες , το ίδιο αποφασιστικές και οι δυο εκλογικές αναμετρήσεις” υπογράμμισε.

Σ΄ότι αφορά την ” επόμενη μέρα” των εκλογών και για το σχηματισμό κυβέρνησης , ο κ. Οικονόμου, μεταξύ άλλων ,τόνισε ότι ” τις απαντήσεις  τις δίνει ο λαός ” , επισημαίνοντας ότι η χώρα ” χρειάζεται  μια κυβέρνηση, συμπαγή αποτελεσματική , με κατανόηση της παγκόσμιας κατάστασης”  όπως σήμερα διαθέτει.

Αναφερόμενος στην επικείμενη επίσκεψη του πρωθυπουργού , Κυριάκου Μητσοτάκη , στη γειτονική Αλβανία , ανέφερε ότι εκτός από συνομιλίες με την πολιτική ηγεσία , θα επισκεφθεί και χωριά όπου ζει η ελληνική μειονότητα.

Σ΄ότι αφορά το θέμα των παρακολουθήσεων με κακόβουλα λογισμικά , ο κ. Οικονόμου , δήλωσε μεταξύ άλλων  ότι ο πρωθυπουργός την ερχόμενη βδομάδα , θα μιλήσει στη Βουλή , όπου θα δώσει μια συνολική απάντηση “για  όλο αυτό το θέμα”.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μενού